‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar

‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar
25 december 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Iets waar een groeiend deel van de audio liefhebbers erg blij van wordt tijdens deze donkerste dagen van het jaar, is dat de buizen in hun buizenversterker nog duidelijker hun gloed laten zien. En zoals altijd hun bijzondere klankkwaliteiten laten horen. Daarom hebben we op veler verzoek, de laatste week van dit jaar, opnieuw betiteld als “WEEK VAN DE BUIS ” – bij AUDIO21. Hoewel: week?

Vanaf donderdag 27 december tot en met zaterdag 29 december zijn onze poorten geopend, vanaf 10.00 uur tot de namiddag, 17.00 uur, om u op verschillende tijdstippen, kennis te kunnen laten maken met verschillende buizenversterkers, van verschillende merken en voorzien van eindbuizen, zoals de EL34, KT120, KT66, 845 en 300B. MastersounD, Synthesis, Pathos en Jadis zijn de merken die onder andere ‘acte de présence’ gaan geven, met verschillende modellen. Natuurlijk geluid middels de luidsprekers van DIESIS AUDIO en draaitafels van Pluto audio. En uiteraard zal er ‘verlichte’ glühwein te proeven zijn. Jawel!

Dus waarde lezers; heb geen twijfel; grijp uw penseel en schrijf met groteske letters, voorzien van de nodige krullen in uw agenda:

“AUDIO21 – Week van de Buis”, van 27 december tot en met 29 december, van 10.00 uur tot 17.00 uur.