‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar

‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar
25 december 2017 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Iets waar een groeiend deel van de audio liefhebbers erg blij van wordt tijdens deze donkerste dagen van het jaar, is dat de buizen in hun buizenversterker nog duidelijker hun gloed laten zien. En zoals altijd hun bijzondere klankkwaliteiten laten horen. Daarom hebben we op veler verzoek, de laatste week van dit jaar, opnieuw betiteld als “WEEK VAN DE BUIS ” – bij AUDIO21.

Vanaf woensdag 27 december zijn onze poorten dagelijks geopend, vanaf 10.00 uur tot de namiddag, 17.00 uur, om u op verschillende tijdstippen, kennis te kunnen laten maken met verschillende buizenversterkers, van verschillende merken en voorzien van eindbuizen, zoals de KT90, EL34, KT120, KT66 en 300B. Unison Research, Synthesis, Pathos en Jadis zijn de merken die onder andere ‘acte de présence’ gaan geven, met verschillende modellen. En uiteraard zal er ‘verlichte’ glühwein te proeven zijn. Jawel!

Dus waarde lezers; heb geen twijfel; grijp uw penseel en schrijf met groteske letters, voorzien van de nodige krullen in uw agenda:

“AUDIO21 – Week van de Buis”, van 27 december tot en met 30 december, van 10.00 uur tot 17.00 uur.