‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar

‘Week van de Buis’; laatste week van het jaar
18 december 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Iets waar een groeiend deel van de audio liefhebbers erg blij van wordt tijdens deze donkerste dagen van het jaar, is dat de buizen in hun buizenversterker nog duidelijker hun gloed laten zien. En zoals altijd hun bijzondere klankkwaliteiten laten horen. Daarom hebben we op veler verzoek, de laatste week van dit jaar, opnieuw betiteld als “WEEK VAN DE BUIS ” – bij AUDIO21. Hoewel: de week is dan kort, dus wees erbij!

Op donderdag 28 december, vrijdag 29 december en zaterdag 30 december zijn onze poorten geopend, vanaf 10.00 uur tot de namiddag, 17.00 uur, om u op verschillende tijdstippen, kennis te kunnen laten maken met verschillende buizenversterkers, buizen voorversterkers en buizen eindversterkers, van verschillende merken. En voorzien van eindbuizen, zoals de EL34, KT120, KT170, 845 en 300B. Dit jaar zullen versterkers van Jadis en MastersounD de hoofdrol vervullen. In de grote luisterruimte bouwen we een set op rondom de Jadis JA200 eindblokken en Diesis Caput Mundi. In de kleine luisterruimte gaan de Jadis I70 en MastersounD Compact 848 de Davone Reference 1 laten zingen. De bronnen zijn platenspelers en Gold Note IS1000 evo.

Natuurlijk geluid ditmaal middels de luidsprekers van DIESIS AUDIO en Davone. En platenspelers van Kuzma en Gold Note. Uiteraard zal er ‘verlichte’ glühwein te proeven zijn. Jawel! Of, vooruit dan maar, koffie.

Dus waarde lezers; heb geen twijfel; grijp uw penseel en schrijf met groteske letters, voorzien van de nodige krullen in uw agenda:

“AUDIO21 – Week van de Buis”, op 28 december, 29 december en 30 december, van 10.00 uur tot 17.00 uur.