Vrijdag de dertiende

Vrijdag de dertiende
13 januari 2017 Mark van Braam
In Geen categorie

Oeioeioei, op het moment dat ik het opschrijf, zie ik dat het vrijdag de 13e is. Een dag van ongeluk? Pech? Overtollige sneeuwval, waardoor de electra uitvalt? En we in de kou zitten? Nee, niets van dit alles.
De dag is uitstekend doorgekomen en ik besloot vanwege ‘Lazy Sunday GamuT Afternoon’ hetgeen hier over twee dagen plaatsvindt, dat het wel prachtig zou zijn, om een paar ‘dikke’ elementen in de draaitafels te bouwen. De Avid ‘Sequel SP’ heb ik voorzien van de Dynavector ‘Te Kaitora Rua’ en de Nottingham Analogue ‘Dais’ haalt z’n informatie middels de Transfiguration ‘Axia S’.

Transfiguration Axia S bij Audio21

Zoals u wellicht ziet, is er nogal wat ‘af te stoffen’ bij de Transfiguration. Wees niet bevreesd; ik zal zo dadelijk de sneeuwschuif ter hand nemen, opdat u een gepoetst uiterlijk gaat ontwaren.
Komende zondag dus; twee ‘dikke setjes’.