Vinyl badkamer!

Vinyl badkamer!
15 maart 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, hoewel sommigen anders beweren, durf ik met m’n hand op m’n hart te beweren dat ook ik er niet jonger op word. En dus ook niet mooier. Zo ook onze badkamer.
Al langere tijd vervangen we geen gloeilampen meer in onze badkamer. De reden hiervoor is dat het kleine badkamertje, welke waarlijk minimaal 40 jaar oud is, intussen dermate verouderd en krakkemikkig is, dat we hier niet meer mee geconfronteerd wensen te worden middels gloeilamplicht. Onze ‘badkamer’ is dus al langere tijd in donker gehuld.

En sinds een tijdje is het vernieuwen van dit waskamertje een onderwerp van gesprek. En ook vooral van discussie. Maar gelukkig gedrapeerd in relativerende humor. 

Maar het tij lijkt te keren, er lijkt waarlijk een doorbraak in de onderhandelingen te zijn gekomen. Eén van m’n importeurs heb ik dit een tijd geleden in vertrouwen verteld en een grotesk medelijden werd tentoongespreid. Maar de tijd staat niet stil en zoekende naar een passende oplossing voor deze donkerte in onze badkamer, kwam er een plaatje tevoorschijn van dezelfde importeur.

Eureka! Ziehier mijn droom-vinyl-badkamer!