Versterker tip: Gold Note IS-1000

Versterker tip: Gold Note IS-1000
9 januari 2019 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, alle Parijzenaars lopen thans in gele vestjes, alle Belgen den ganzen dag met bier, alle Engelsen wilden de Brexit, alle Amerikanen willen een hek, alle Denen willen weet-ik-veel-wat en alle Italianen zijn lui. Bent u werkelijk degene die zo denkt? Zo ja, ontdoe u dan van uw klompen. Maar nee, zo bevooroordeeld wilt u toch niet door het leven gaan? Toen ik de Gold Note IS-1000 voor het eerst in m’n handen had, kon ik niet bevroeden hoe goed deze machine is. Voor degene die haar zonder gehoord te hebben al denken te kennen, onder het mom van: “een all-in-one, dat kan toch alleen maar zo-zo zijn…” is er wat te ontdekken.
De Gold Note IS-1000 heb ik in eerste instantie alleen op z’n versterker-zijn beoordeeld. En ik was zwaar onder de indruk. Vorige week tijdens een demo, waarbij iemand z’n bijna nieuwe … versterker meenam ter  vergelijk, was de stap zeer veel groter, als we het hebben over de audiofiele verbeteringen EN de muzikale verbeteringen. U mag best weten; een enkele keer laat ik wel eens iets horen van Cecilia Bartoli, een Italiaanse operazangeres en neem van mij aan: zij is in staat om uw hart te openen en de apparatuur te doen vergeten. Met de … tja: geluid. Met de Gold Note IS-1000: pure drama.
Ik ben het machien als volgt gaan zien: een versterker die beter speelt dan dat de eindprijs € 4.400,– doet vermoeden en als bonus krijgt u erbij: een ingebouwde zéér goede phonotrap, een ingebouwde DAC en een ingebouwde streamer. Hoe ze het daar kunnen doen in Italië, mag Joost weten. Maar petje af voor Joost!

KLIK HIER om naar de site van de fabrikant te gaan. Stuur ons een e-mail om een luisterafspraak te maken.

Copyright © 2019 AUDIO21, Wapenveld, door Mark van Braam
Niets uit deze onderstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.