HOOFDTELEFOON VERSTERKERS

zonder kwaliteit, wordt het oorverdovend

Hoofdtelefoonversterkers zijn er in alle soorten en maten en uiteraard prijzen. Wij kozen op basis van de kwaliteit die wij u graag willen aanbieden de volgende modellen. 

Pathos aurium

Pathos Aurium

De Pathos Aurium is het summum als u een hoofdtelefoonversterker zoekt. Met 2 buizen in de uitgang en volledig in klasse A geschakeld met 3,6 Watt vermogen. Stelt u zich voor hoe dit met uw hoofdtelefoon gaat klinken: transparant, dynamisch en nooit last van luistermoeheid. Belangrijk is de instelbare uitgangs impedantie, waardoor u altijd de instelling kunt kiezen die bij uw hoofdtelefoon past, voor een perfecte match. De waardes gaan van 16 tot 1.000 Ohm.
Ingangen: 3 stuks RCA en 1 stuk XLR.

Prijs 1.290,–

.

.

Synthesis 41DC hoofdtelefoonversterker met buizen

Synthesis Roma 41DC

De Roma 41DC van het Italiaanse Synthesis is een hoofdtelefoonversterker met buizen. Buisbezetting is ECL82/6BM8 en wat deze versterker bijzonder maakt, is dat ze geschakeld is in een Single Ended configuratie. Ontwikkeld om ‘high power’ hoofdtelefoons aan te sturen, de 2 Watt in pure klasse A zegt denk ik voldoende.
Een aanzienlijke hoeveelheid ingangen: USB, Optisch en een RCA ingang. En opnieuw iets bijzonders; een set speakers kan eveneens aangesloten worden; uiteraard passend bij het beschikbare vermogen.
Deze hoofdtelefoonversterker heeft een gepatenteerde (BLS) uitgangs technologie, die automatisch de impedantie aanpast, afhankelijk van de weerstand van de hoofdtelefoon.

Ook is deze buizen hoofdtelefoonversterker uit te voeren met een 32 bits 768 kHz DAC en deze uitvoering heeft de 41DC+

Prijs € 2.390,– (41DC)
Prijs € 2.790,– (41 DC+)