AUDIO ANALOGUE

knap staaltje werk

Het van origine Toscaanse familiebedrijf produceert sinds jaar en dag audio componenten van uiterst betaalbaar tot kostbare high-end producten. In elke categorie kunnen we vaststellen dat Audio Analogue een uitzonderlijke prestatie aanbiedt voor een uitzonderlijke prijs. De klank van de apparatuur is altijd ‘natuurlijk’ te noemen.

Audio Analogue Maestro anniversary

Audio Analogue Maestro Anniversary

In de recent vernieuwde ‘Maestro Anniversary’ zijn uiteraard de Airtech-protocollen toegepast, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard, om deze nieuwe Maestro tot de beste Maestro te maken.
Wat een transistor versterker als deze anders maakt dan het gros van de transistor versterkers op de markt, is dat de korreligheid die in mindere of meerdere mate altijd aanwezig is bij dit type versterker, afwezig is. Een bijzonder zuiver en vloeiend klankkarakter, waarbij het nooit aan kracht ontbeert.

Het resultaat is zero feedback, volledig gebalanceerde circuits, en een vermogen van 150 Watt @ 8 Ohm per kanaal die gaat tot 600 Watt @ 2 Ohm impedantie. Het gewicht bedraagt 31 kilo. Zowel de voorversterker sectie, als de eindversterker sectie zijn volledig separaat opgebouwd.

De versterker is te verkrijgen in zwart of zilver.

Prijs € 7.450,–

Audio Analogue Puccini Anniversary

Audio Analogue Puccini Anniversary

Het zegt toch iets, wanneer een Puccini twintig jaar op de markt is en het pas recentelijk mogelijk was, om de versterker op een aantal significante plekken te verbeteren. Deze verbeteringen hebben de beste Puccini ooit gemaakt en kreeg net als z’n grotere broer, de eer om ‘Anniversary’ toe te mogen voegen.

Deze prachtig gebouwde geïntegreerde versterker heeft een vermogen van 80 Watt @ 8 Ohm (meer dan 300 Watt @ 2 Ohm) en met zero feedback circuits. Een zwaar uitgevoerd chassis, wat een gewicht genereert van 16 kilogram en uiteraard een afstandsbediening. Deze volumeregelaar communiceert met de vier digitale precisie Analog Devices potentiometers (twee per kanaal). Volume instelling kent vier curves die ingesteld kunnen worden al naar gelang de gevoeligheid van de luidsprekers.

Prijs € 3.850,– (verkrijgbaar in zwart en zilver)

Audio Analogue -Fortissimo-Airtech

Audio Analogue Fortissimo, geïntegreerde versterker

Zoekt u een krachtige versterker met ingebouwde DAC en ingebouwde MM en MC phonotrap? Gevonden! De nieuwste versie van de Fortissimo versterker bevat ook de AirTech technologie. Wat opvalt als u door het rooster kijkt, is de grote voeding, waar Audio Analogue veel aandacht aan geeft. 2 x 100 Watt en er is een DAC (16-24 bit) aan boord, wat betekent dat u direct digitale apparatuur kunt aansluiten (SPdif en Coaxial en USB).
Hoofdtelefoon ingang en een Phono ingang (MM/MC), wat betekent dat uw draaitafel direct aangesloten kan worden. De gain en impedantie zijn instelbaar. Ook hier geldt dat gezien de combinatie van veelzijdigheid en geweldige prestaties, de prijs verbazingwekkend is.

Prijs € 1.860,–

Audio Analogue Crescendo

Audio Analogue Crescendo, geïntegreerde versterker

Deze geïntegreerde versterker levert moeiteloos 50 Watt aan 8 Ohm met AirTech technologie en daarmee stuurt het de meeste luidsprekers zonder morren aan. Er zijn 5 lijningangen en aan de voorzijde een MP3 ingang. Een REC out en een hoofdtelefoon ingang. Een combi in de meest perfecte prijs/prestatie die we u kunnen bieden en direct bij ons beluisterbaar. Krachtig en snel.

Prijs € 955,–