TV tip: Boerderij van Dorst

TV tip: Boerderij van Dorst
22 oktober 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezers, zoals u weet, kijkt ondergetekende liever naar een glas rood, tijdens een muzikaal genoegen, dan naar het scherm van een beeldbuis. Hoewel een dagelijks Journaal zelden wordt overgeslagen; hetzij om 18.00, hetzij om 23.30 uur of daaromtrent.
Edoch; het is enige tijd geleden dat mijn lief meldde dat ze met haar compagnon, bezig was met de ontwikkeling van de leader van een nieuw televisieprogramma: Boerderij van Dorst. Het programma deed natuurlijk geen bellen rinkelen als een geit in de wei. Maar de hoofdpersoon wel, namelijk Raven van Dorst. Dus toen de leader (zeg maar: het voorfilmpje van een programma) klaar was en de eerste uitzending van de serie van start ging, zaten we gereed om het eindresultaat te bekijken. En zoals u al verwacht; trots vervulde m’n hart over de leader. Wat is ze toch knap, zo samen met haar compagnon Christiaan. Hun bedrijf heet trouwens Tiepes.

Het programma gaat erover dat Raven zich op het platteland terugtrekt om haar droom na te jagen: zelf voedsel verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. En elke keer ontvangt ze twee wat bekendere Nederlanders, die ze dan onderwerpt aan vragen. Op z’n Ravens. Een rauw randje, soms net te ver, maar ik hou van haar. Authentiek en oprecht. Ze weet met haar programma’s vaak bijzondere mensen gewoon te maken en gewone mensen bijzonder.

Hier een link naar het programma en uiteraard de leader. KLIK HIER KLIK HIER KLIK HIER

En ik zou zo zeggen; wanneer u het niks vindt, hou het dan op een praatje tijdens een plaatje met een glas rood

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam