Trenner & Friedl ‘Osiris’

Trenner & Friedl ‘Osiris’
4 november 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Het kan u niet ontgaan zijn, waarde lezer, dat er een aantal merken in ons pakket, nogal in de belangstelling staan. En dan heb ik het ook over de internationale pers. Geroezemoes in de wandelgangen.
Het betreft merken waar geen marketingbudget aanwezig is, die de markt kunnen ‘kopen’. Maar waar ‘good-old’ vakmanschap een product heeft gerealiseerd, wat opvalt in kwaliteit en in staat is tot emotionele overdracht. Eén van die merken is Trenner & Friedl.
Tijdens de VinylFuiF werd de Trenner & Friedl Osiris door ons gepresenteerd en dit kleine wondertje oogstte volop bewondering van de bezoekers.
Heel opmerkelijk, wanneer ik een grote set opbouw, die zéér goed klinkt, staat niemand ervan te kijken. Want: “logisch toch?”. Maar wanneer er een groots geluid komt uit een relatief bescheiden formaat speaker, aangestuurd door een volbloed buizenversterker als een Jadis of MastersounD of een hybride zoals Pathos Acoustics, dan staat juist wel iedereen met open mond te luisteren. Niet altijd een fraai gezicht, maar dat is een terzijde 🙂

Hier een link naar een test (KLIK HIER KLIK HIER) en ik wens u veel leesplezier en voedsel om te dromen; een bereikbare droom. Ik zou zo zeggen; maak een vrijblijvende luisterafspraak.