Toiletpapier #1: Zit er muziek in?

Toiletpapier #1: Zit er muziek in?
14 maart 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, hieronder een tweet van mijn Brabantse neef Jos Boteroponshoofd. Hij twittert onder z’n pseudoniem Jos Habraken. Zullen we afspreken dat dit fake-bericht tussen ons blijft?
Jos werkt op een distributiecentrum. Van: toiletpapier. Gisteren belde ik Jos op met de vraag: “shit Jos, geraken we werkelijk uit de toiletrollen, gezien het gehamster van onze buren?”. En Jos schudde meewarig zijn hoofd en verzekerde me dat zulks niet aan de hand was. Naar zijn zeggen is er een hoeveelheid toiletpapier in de wereld als sandkorrels in de Zahara. En hij bedacht vervolgens om ons mee te nemen op zijn reis door toiletrollenland. Weer eens iets anders dan Floortje blabla. Maar dat is een terzijde.

Vanavond zou ik met een kameraad naar een optreden van Eric Vloeimans gaan, maar u begrijpt dat dit genoegen is geannuleerd en uitgesteld voor een nog nader te bepalen periode. Dus wat een heerlijkheid; we hebben wat leuks in het vooruitzicht!

Tot die tijd (en overigens ook na die tijd) is tegen het ‘ophokken’ mijn welgemeende advies: ‘Gaat uw feestje even niet door, neem dan de tijd om na te denken over uw volgende versterker, buizenversterker, luidspreker, cd speler, muziekserver, streamer of Platenspeler’. De zelfstandigen van AUDIO21 zijn uiteraard gewoon geopend.
Moraal van dit verhaal; geniet van het leven 🙂

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam