Tip: audioverzekering

Tip: audioverzekering
11 april 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Bent u zich er wel van bewust dat u door de jaren heen, vele munten aan waarde in uw installatie heeft gestopt? Stap voor stap heeft u in de loop van de jaren toegewerkt naar een installatie, waar u elke dag weer van kunt genieten. Een heerlijke hobby. Maar ook een hobby waar calamiteiten behoorlijk roet in het eten kunnen gooien. Want waar u hoogstwaarschijnlijk nooit aan gedacht heeft, is dat er een gerede kans bestaat dat uw installatie niet optimaal verzekerd is.

Een grove rekensom: een doorsnee inboedelverzekering dekt maximaal voor een totaalbedrag van € 12.000 aan computers, beeld- en geluidsapparatuur, accessoires en beeld- of geluidsdragers. Grofweg de helft kan al worden ingenomen door computers en beeldapparatuur die men in huis heeft.  Resteert er vaak slechts € 6.000 op basis van nieuwwaarde voor de audio. En dat is soms al te weinig voor alleen al de collectie elpees…

We werden hierop geattendeerd door de heer M. van der Laan van Be-Insured uit Apeldoorn. Zij ontwikkelden in samenwerking met een aantal grote verzekeringsmaatschappijen een verzekering die toegespitst is op high-end audio systemen. Informeren bij hen kan nooit kwaad.

Klik op hun logo en u komt op hun website.