Showdag: Temporal Coherence op 15 februari

Showdag: Temporal Coherence op 15 februari
13 februari 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, de bouwkwaliteit is méér dan uitstekend is, evenals de muzikale kwaliteit. Toch zijn de in Nederland gebouwde versterkers van Temporal Coherence voor uw oog nou niet gelijk de meest in het oog springende versterkers van onze planeet.
Een uiterlijk welke zo nuchter is als de baard van koning Willem Alexander en zo vastberaden als een lantaarnpaal langs een snelweg. Maar om u kennis te laten maken met de muzikale kwaliteiten, welke waarlijk bijzonder zijn, gaan we voor u op zaterdag 15 februari een show organiseren.

In onze luisterruimtes zullen de stuurversterker; de eindversterker en phonoversterker gebruikt worden. Ook hoofdontwerper Hans van Maanen zal de gehele dag aanwezig zijn om uw vragen te kunnen beantwoorden.

De luidsprekers die we voor deze dag inzetten zijn de ‘Miles 5’ en de ‘Oscar Trio’van het Zweedse Marten. De bijzonder goed presterende cd speler ‘CD1000 mk2’ van het Italiaanse Gold note en de platenspeler van Kuzma, de ‘Stabi S 12inch’ gaan u voorzien van de muzieksignalen.

Dus zet in uw agenda: Temporal Coherence op zaterdag 15 februari. U bent welkom vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam