Aangeboden wegens onherstelbare gehoorbeschadiging

Aangeboden wegens onherstelbare gehoorbeschadiging
10 april 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer; ook ondergetekende ontkomt er niet aan om advertenties te plaatsen, teneinde de ingeruilde, tweedehands en demo apparatuur voor een vriendelijke prijs te kunnen aanbieden. Zo ook op uw vertrouwde AUDIO21 website: KLIK HIER.
Los hiervan schijnt het zo te zijn dat onder andere de Amerikaanse CIA, strikt geleid door Mike Pompeo en Facebook gastheer Mark Zuckerberg, driftig op onze schouder zitten mee te kijken wat we zoal op het WereldWijdeWeb aan het doen zijn. Maar dit lijkt een terzijde.

Onlangs kreeg ik een advertentie door m’n beeldscherm op MP geslingerd, van ‘Leo uit Surhuisterveen’. Vanwege mijn aangewakkerde nieuwsgierigheid door het woord ‘handgemaakt’, klikte ik het aan. En bij het lezen van de tekst en met name de laatste zin van deze advertentie, schoot ik in de lach. En bedacht me dat er bij de CIA en Facebook toch vast wel mensen werken die voorzien zijn van de nodige humor en gelijktijdig met me meelachten?

Door Morel handgemaakte luidsprekers. 

MOREL OCTAVE.
zijn te googlen.
Worden praktisch nooit aangeboden.  Behuizing is door Morel gemaakt van Corian. Dus niet van de latere en veel goedkopere versies van mdf.
Corian, hierdoor geen resonanties. Materiaal is zo dood als een pier.
Klinken ongekend, spelen zo gemakkelijk. Hebben alleen een flinke versterker nodig waardoor het geluid echt los komt van de box. Nieuwprijs toen ca. € 4900,=
Inclusief originele doos.
Mogen weg vanwege onherstelbare gehoorbeschadiging.