SHOW AGENDA

want een leven zonder show is geen leven..

Show Agenda 2020
AUDIO21 – HEERDE
*************

Vanwege COVID-19 hebben we besloten om voorlopig geen shows te organiseren. Een AudioShow bij AUDIO21 betekent voor U voorlopig: een privé luistershow bij AUDIO21. Hoe exclusief kunt het hebben!

Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om gewoon binnen te wandelen op de openingsdagen. Of op afspraak op andere, door u gewenste tijden. Echter; tijdens onderstaande dagen worden bepaalde producten optimaal getuned en uitgelicht. Gezien uw  overvolle agenda lijkt het ons praktisch dat u weet wanneer welke producten worden UITGELICHT.

********************************************

maart 2021
Gryphon en Estelon YB showdag

Wees welkom op … maart van 10.00 tot 16.00 uur
In twee luisterruimtes demonstreren we verschillende modellen versterkers van het
befaamde Gryphon en hierbij worden luidsprekers van Estelon en Gryphon ingezet
********************************************

april 2021
Jadis Electronics showdag

Wees welkom op 28 maart van 10.00 tot 16.00 uur
In twee luisterruimtes demonstreren we verschillende versterkers van het Franse Jadis.
hierbij worden luidsprekers van Gryphon en Diapason ingezet
********************************************

AUDIO21: Week van de Buis 2021!
Loop vrijblijvend binnen tussen Kers en Oud&Nieuw.
De gehele dag door demonstreren we verschillende buizenversterkers op verschillende luidsprekers.

SHOW: VinylFuiF® 2021
mei 2021 van 10.00 tot 17.00 uur
********************************************

.

.

Zaterdag 20 april 2019

Eerste showdag op de nieuwe locatie van AUDIO21. Hoewel deze prachtige zaterdag een buitentemperatuur liet zien van ruim 23 graden, wisten audioliefhebbers zich niet af te laten schrikken. De Gryphon Diablo 300 stond in de schijnwerpers en de zojuist gearriveerde Gryphon Mojo S was nog niet ingespeeld; maar we konden het niet laten; een korte indruk, naast de waanzinnige Diesis Audio Aura, moest toch gebeuren. En gelijk al zéér indrukwekkend goed, dat belooft nog wat.

.

.

Davone luidsprekershow 9 februari 2019

.

.

Zaterdag 4 november 2018

Hoe een ‘gewone’ zaterdag in november, een bijzondere kan worden? Een tot in detail getunde set, waarbij de Estelon YB in de Limited Edition ‘Champagne Gold’ de hoofdrol vervulde. Maar geen goed geluid, zonder goede versterkers en zonder een superbron. De Jadis JA30 monoblokken, aangespoord door de Jadis JP30MC mk3. Bekabeling door Nordost en de draaitafel was de Pluto 12A black mk2. Bezoekers die ademloos aan het luisteren zijn, geslaagde dag.


.

.

Maandag 15 mei 2017

Een paar impressies van de VinylFuiF 2017. In een laagdrempelige sfeer konden de bezoekers en levensgenieters in een drietal luisterruimtes, de klanken aanschouwen van een aantal producten uit ons assortiment. En uiteraard werden er alleen platen gedraaid. En uiteraard werd het gewaardeerd dat desgewenst geproefd kon worden van wijnen uit de selectie van Henri Bloem Wijnkopers uit Zwolle.

Heel veel dank aan Cathleen, Sophie, Jesper, Wim, Nick, Erwin, Lex, Bert, de band ‘D-vd-M’ en ‘Drive by Wire’! Maar vooral aan de bezoekers die vanuit heel Nederland zijn gekomen!

VinylFuiF 2017 Nottingham analogue dais

VinylFuiF 2017 TrennerFriedl Pharoah GoldNote Jadis en Synthesis

VinylFuiF 2017 platenbakkensnuffelaars

VinylFuiF 2017 band

VinylFuiF 2017 13

VinylFuiF 2017 Diapason Dynamis Jadis en Synthesis

VinylFuiF 2017 Gamut 01

VinylFuiF 2017 Transfiguration Axia S

VinylFuiF 2017 wijnproeven 01

VinylFuiF 2017 16

Waarde lerzers, hieronder enkele sfeerfoto’s, genomen tijdens luistershows. Altijd een ongedwongen en hartelijk sfeertje, alhier bij Audio21!

Audio21 show publiek 01

Audio21 show publiek 02

Zaterdag 5 november 2016 

Mark en Jesper bij Audio21

Een succesvolle dag, de Jadis en Trenner&Friedl show. Op z’n ‘Audio21’ gezellig en de bezoekers hebben zich aangenaam verpoost bij de verschillende sets die we opgebouwd hadden. Lachen, drinken en gezellig kletsen over muziek en weergave. Dank aan alle bezoekers voor hun bezoek en ik zou zo zeggen: Op naar de volgende zaterdagmiddag-show!

Jadis show

VinylFuiF 2016

vinylfuif 2016

AUDIO21-Vinylfuif2016


Dinsdag 17 mei 2016

Waarde Lezers,

De VinylFuiF 2016 was voor ondergetekende de leukste van de gehele reeks van de afgelopen jaren. Ondanks dat het weer een klein beetje tegenviel, was de opkomst opnieuw opmerkelijk opmerkelijk. In twee dagen tijd, telden we ruim 220 bezoekers. En die kwamen van ‘heinde en ver’. Zoals altijd gaan dingen ‘met vlagen’; het ene moment zat een luisterruimte bomvol en moest de suppoost van zich laten gelden om de opgewonden standjes tot de orde te roepen. En op andere momenten zat een luisterruimte bomleeg en moest de ‘stoepier’ z’n best doen. Het is me wat.
Opmerkelijk was, dat er uit alle provincies bezoekers richting Wapenveld waren gereden. Opmerkelijk was, dat er veel vrouwen mee waren gekomen. Hoewel ik opmerkte, dan enkelen zich groepeerden bij de wijnproeverij! Maar dat terzijde.

Wat me ons ook opviel, was dat praktisch iedereen met een glimlach binnenliep. Was het vooruitzicht op een wijnproeverij? Vooruitzicht op het jazz-kwartet? Vooruitzicht op de hifi sets? Vooruitzicht op een heerlijke elpee aankoop op de platenmarkt? U mag het zeggen.

VinylFuiF 2016 01

VinylFuiF 2016 02

VinylFuiF 2016 03

VinylFuiF 2016 05

VinylFuiF 2016 08

VinylFuiF 2016 07

VinylFuiF 2016 06

VinylFuiF 2016 09

Maar alle gekheid op den stokjes; de bedoeling van zo’n dag is toch om het plezierig met elkaar te hebben, een aantal verschillende setups te beluisteren. Van gedachten te wisselen en het af en toe met elkaar oneens zijn. En heerlijk toch, het filosoferen over ‘de kunst van het geluid’. Zolang het gaat vanuit een positieve grondhouding, vind ik het allemaal prachtig. Maar naar een hifi show komen met een voorbedachte negatieve grondhouding; blijf liever thuis, achter de geraniums. Fijn toch dat de meesten onder u, weten te waarderen hoeveel tijd, inspanningen en investeringen gedaan zijn, om u een plezierige middag te bezorgen.

VinylFuiF 2016 bassist

En uiteraard mag een VinylFuiF nooit beginnen zonder een uitgebreid intro door de bassist!

Overigens mag ik namens de vier jazz bandleden een uitleg geven over de wazigheid in hun ogen op zondag; de avond ervoor was het groepje met hun wederhelften, na het diner bij elkaar gaan zitten. Een vuurtje stoken is iets wat deze kamerbewoners (het zijn allen studenten) op hun kamer normaliter niet mogen, dus dat werd in onze parktuin flink ingehaald. Het ‘toeval’ wilde dat mijn teerbeminde wederhelft dit voorzien had en een krat beugels; daar wisten de heren en dames wel raad mee. Tjonge, dat had ik toch niet verwacht; zulke keurige heren..

Opmerkelijk toch ook, hoezeer de klank van de akoestiek het uiteindelijke resultaat beïnvloed. De GamuT set stond in onze woonkamer te zingen en deze set heb ik maandagochtend identiek opnieuw opgebouwd in de winkel. Opmerkelijk hoe anders dit dan klinkt. In onze woonkamer ‘slechts’ een diepte in het stereobeeld van zo’n 4 meter, de winkelruimte waar het nu staat te spelen, tovert er opeens 6 meter bij. Dit is bij mijn meedenken met u bij het samenstellen cq verbeteren van uw set, ook de grootste uitdaging; o.a. de klankeigenschappen van de componenten, aanpassen aan de eigenschappen van de akoestiek ik uw luisterruimte.

Dank aan een aantal mensen die hun enthousiasme niet konden temmen: Erwin, Nick, Lex, Marc, Jesper, Geert, Bert, Bernard, Sophie, Lara, Tom Leeuwenburg Jazz Quartet, Louis Lodewijck, Frits Ferdinand en als laatste niet te vergeten mij teerbeminde wederhelft Cathleen.

Volgend jaar weer een VinylFuiF 2017, zet maar in uw agenda: 13 en 14 mei.

Tom Leeuwenburg Jazz Kwartet

VinylFuiF 2015

Afglopen 1e weekend van mei de VinylFuiF 2015. In twee dagen wisten meer dan 225 mensen onze inspanningen te waarderen. Ik zou zo zeggen: graag gedaan!

VinylFuif 02

Audio21 - hifi en high end audio winkelVinylFuif - 01Vinylfuif - 12VinylFuif - 2VinylFuif - 3VinylFuif - 4VinylFuif - 10VinylFuif - 7VinylFuif - 9VinylFuif - 11Vinylfuif - 13

VinylFuiF 2014

Afgelopen twee dagen passeerde de Vinyl Fuif 2014 de tijd. Verdeeld over deze twee dagen en tijdstippen, wisten ongeveer 150 mensen AUDIO21 te vinden. Het credo van AUDiO21 is om stressloos van muziek te genieten; beginnende voordat de buitendeur geopend is. Voor hen die ons met regelmaat weten te vinden is dit inmiddels iets vanzelfsprekends, voor velen nog te ontdekken. Een paar quotes die ik opving: ‘waarschijnlijk schrik ik vannacht wakker, badend in het zweet, nu ik dit gehoord heb’. Of wat dacht u van ‘…. wauw, dit is hèt geluid van 2014….’. Of: ‘hoe bestaat het dat mijn vrouw die hoornluidsprekers zo mooi vindt; ze hield tot voor kort niet eens van muziek…’. Of: ‘ik baal dat ik onlangs speakers heb gekocht van (piiiieeeep), dit is inderdaad helemaal wat je zegt: stressloze weergave waarbij electronica lijkt te ontbreken; complimenten’. Of: ‘stuur die rothond eens bij me weg, volgens mij stalkt hij me. Wat een lief beest’. Of één die ik erg sterk vond: ‘ik neem jullie erg serieus; omdat jullie geen Devialet verkopen’. En nadat een stilte viel nadat ik een singer-song-writer met z’n gitaar had laten schitteren: ‘rotzak! hahaha’. Of in de ‘vinyltent’: ‘zeg kerel, vertel me eens waarom die platen van Black Sabbath zo duur zijn…?’. Waarop het antwoord van Bert van Minstrel Music volgde: “hahaha, omdat ik wist dat jij zou gaan komen’. En dank aan onze lieve heer voor het prachte weer!

queen lp live 1974