Mooi rood is niet lelijk

Mooi rood is niet lelijk
6 juli 2017 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer,

Er zijn dagen dat ik blij ben en dagen dat ik nog blijer wordt gemaakt. Jawel; door lieden onder u! Audio liefhebbers; audiofielen, muziekliefhebbers, levenskunstenaars, nee u hoeft zich nergens voor te schamen. Mensen die net als u, aan het bedenken zijn hoe- en op welke manier ze hun audio set naar een hoger plan kunnen tillen. Eén van de hulpstukken is de QRT QKore, zoals u onlangs al kon lezen.

Vanochtend werd de QKore1 opgehaald; u weet vast wel; het hulpje-voor-de-aarde die besteld was en meneer spoedde zich met gillende banden; lange strepen trekkend op de parkeerplaats, het motorvermogen van z’n auto volop aansprekend, richting z’n huis, hier niet ver vandaan. Daar woont hij namelijk, maar dat terzijde.

Ongeveer 1,5 uur later zag ik hem weer aankomen, verwilderd kijkend, lange passen beenden hem de winkel in. Een tikkeltje buiten adem op een manier die ik nog niet eerder bij hem heb gezien, de afgelopen jaren. Met de bewoordingen: “Mark, het is niet te geloven wat het doet! Je wilt niet weten hoe blij ik ben en bedank je bij deze”. En onthutst als ik dan door zo’n gebeurtenis word, kreeg ik pardoes een fles ‘rood’ in m’n handen geschoven. En wel van het juiste soort: Bourgogne! Jawel, u raadt het al; meneer leest m’n blog; een wijs mensch.