Platenspelertijd

Platenspelertijd
5 september 2021 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het najaar van 2021 is bijna aan het beginnen. De weersvoorspelling is dat het zo nu en dan fris, winderig en regenachtig zal zijn. Èn gelukkig met; zoals de Britten het zo mooi weten te formuleren; “Spells of Sun”. De tijd dat we meer binnenshuis vertoeven. En muziek is een leuker onderwerp dan Covid19. 

Het najaar zal u vast weer doen snakken naar het Cocoonen op de bank; platen draaien; cd’s in een lade schuiven of iets streamen. Al dan niet vergezeld van een glas ‘rood goud’. Al dan niet uit Frankrijk of Italië.

En tijdens het luisteren middels een elpee alweer gaan mijmeren over een reis naar Italië? Het land van onder andere Gold Note, MastersounD, en Diesis. En waarom zouden we eigenlijk niet via onze Oostenrijkse vrienden van Ichos gaan. En dan is Kuzma ook niet meer ver verwijderd; zeg nou zelf. En als het weer het toelaat, kunnen we uiteraard een kleine omweg doen om het Deense Gryphon niet te kort te doen, evenals Davone. Aangezien we toch al in de buurt zijn: Marten, want Zweden is niet te versmaden. Even doorrijden en dan komen we in zuid Frankrijk aan, waar het aperitief al gereed zal staan bij Jadis Electronics.

Kuzma dealer AUDIO21

 

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam