OVER AUDIO21

- voor levensgenieters -

AUDIO21 is dealer van bijzondere audio- en hifi apparatuur. AUDIO21 is iets speciaals. Onze winkel bevindt zich aan de rand van de Veluwe; in de driehoek Zwolle, Deventer en Apeldoorn. De keuze van onze merken en voorkeur voor een combinatie, wordt bepaald wanneer het volgende gebeurt: als ik ga zitten om naar muziek te luisteren en ik al na 5 seconden de apparatuur vergeet, maar wel merk dat de muziek me boeit; of emotioneert; of me vrolijk maakt; of me wil laten dansen en dat ik elke seconde toeleef naar de volgende muzieknoot…. dan weet ik het: deze set klopt!

In elke prijsklasse heb ik de afgelopen 20 jaar gezocht naar wat het beste bij deze gedachte past. Daarbij niet gekeken naar wat ‘hype’ is of ‘de hemel in wordt geschreven’. Of wat de ‘waan’ van dit moment is; of welke merken de grootste bekendheid genieten. Ook zullen wij nooit vanuit de techniek u willen overtuigen wat goed zou ‘moeten’ zijn. Naar onze overtuiging is de enige leidraad: de weergave van de muziek.
Van grootste belang is te respecteren dat er een synergie dient te zijn tussen de componenten, bekabeling, akoestiek en smaak. We werken uitsluitend met gepassioneerde en betrouwbare partners en ons doel is om voor u de lekkerste muziek-bonbons in huis te halen!

Uiteraard bent u van harte welkom om dit vrijblijvend in één van onze luisterruimtes te komen ervaren. Onze stijl is niet u te willen beïnvloeden, maar u te laten luisteren naar muziek. Zodat u zelf kunt ontdekken wanneer de muziek iets met u doet. En u over de schaduw van ‘wat hoort’ of ‘wat is bekend’ te durven laten stappen. Daarbij zijn we van mening dat apparatuur ook mooi moet zijn, in elk interieur.
AUDIO21 is een speciale zaak en bevindt zich op een bijzondere locatie en levensgenieters met smaak zullen zich thuisvoelen!

NB: Parkeren gratis voor de deur en INRUIL van uw hifi apparatuur is mogelijk.

Graag tot spoedig,

Mark van Braam – AUDIO21

 

En schrijf u in voor de nieuwsbrief, KLIK HIER.