Over AUDIO21 en ZIJSPAN21

Over AUDIO21 en ZIJSPAN21
25 februari 2023 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, U zult bij het zien van bovenstaande foto gedacht hebben: “wat heeft een zijspan nou eigenlijk met high-end audio te maken”? Nou om eerlijk te zijn: niets, helemaal niets. Of toch wel…?
Toen ik in 2012 begon om van mijn hobby – audio apparatuur en muziek – mijn werk te maken, ontstond aldaar AUDIO21. Allereerst in het bijgebouw van ons toenmalige huis. En bijna 4 jaar geleden verhuisden we met AUDIO21 naar het voormalige gemeentehuis in het nabij gelegen plaatsje Heerde. De tijd vliegt voorbij en we zijn zomaar 11 jaar verder.

Afgelopen najaar besloot ik om ook van een andere passie, een bedrijf te maken. En u raad het vast goed: ZIJSPAN21! Aanvankelijk was ik bang dat ik beide werkzaamheden wat tijd betreft niet naast elkaar kon doen. Maar het is een gelukje, dat een week 7 dagen heeft en derhalve blijkt er voldoende tijd om me voor beide werkzaamheden in te kunnen zetten. En een terzijde; de passie voor high-end audio en high-end zijspannen is evengroot 🙂
Aan de binnenkant van mijn ogen zie ik uw ogen zo grotesk worden als schoteltjes. En laat ik uw gedachten thans aanvullen met: “jaja, het is me wat”.
ZIJSPAN21 wordt een zaak waar coole motorfietsen gekoppeld worden aan coole zijspanbakken van het Britse merk Watsonian-Squire. Inmiddels zijn de eerste zijspancombinaties afgebouwd (zie de foto hierboven) en zullen we ons pakket in de loop van de komende maanden gaan uitbreiden naar vele combinaties in vele kleuren en vele uitvoeringen.

Ik kreeg de laatste tijd wat commentaar dat ons audioblog wat minder vaak gevuld werd en daarvoor bied ik mijn welgemeende excuses aan. Maar nu begrijpt u gelijk de reden. Overigens is het geen terzijde; ook op de website www.zijspan21.nl staat een blog! Beide voor liefhebbers van het leven, zullen we maar zeggen 🙂

COPYRIGHT © 2022 AUDIO21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM