Nottingham Analogue Horizon

Nottingham Analogue Horizon
10 januari 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, zo af en toe ontvangen we berichten dat er in de prijsklasse tussen € 1.500,– en € 1.990,– weinig te vergelijken valt, wanneer het over draaitafels gaat. Dat wil zeggen; wanneer we het niet over ‘de macht van de grote bekende merken’ hebben. En toen… was er de Nottingham Analogue Horizon!

Mede hierom is vandaag aan onze al zeer uitgebreide platenspelercollectie (lees: meest uitgebreide collectie van Nederland), de Nottingham Analogue Horizon toegevoegd. Deze uitbreiding van de Nottingham familie wordt voorzien van de Nottingham Analogue Interspace toonarm. Zoals te verwachten een vol geluid met volop souplesse en dynamiek. Werkelijk van A tot Z geproduceerd in Groot Britannië en gezien z’n bescheiden prijsstelling mag dat als bijzonder worden ervaren.

De prijs bedraagt € 1.750,– voor het loopwerk inclusief de bekende Interspace 10 inch toonarm. En hiermee zal een bescheiden ‘gevecht der titanen’ kunnen plaatsvinden met de Gold Note Valore 425+ € 1.550,–. Ze staan nu gebroederlijk naast elkaar en schudden elkaar vriendelijk de hand. Nog wel 🙂