Zou het goed gaan met hem?

Zou het goed gaan met hem?
8 juni 2017 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer; zeer regelmatig bereiken me gelukkige uitdrukkingen van mensen die zichzelf hebben verwend met iets moois. De Mark van hieronder; naamgenoot dus, kreeg vorige week van z’n vrouw de Nottingham Analogue Spacedeck draaitafel voor z’n verjaardag. Wat een schatje.
En bij het installeren bij hem thuis, kon ik het niet laten om toch te laten horen hoe goed een fijne phono versterker z’n werk kan doen. De keuze viel uiteindelijk op de kleine Trichord Dino mkIII en vanavond dan een bericht; waarvan ik in m’n broek pis van het lachen:

Ha Mark,
 
De dino staat geweldig mooi. Past zelfs leuk bij de streamer, met de schroefjes door het front. 🙂 Verder zingt hij ook prachtig. Zeker zo mooi als de Creek en ik vermoed zelfs beter. Blijft altijd moeilijk om daar stellig in te zijn, maar hij lijkt nog wat meer lucht en gloed te geven. Lekker sappig. Jezus, wat een woorden om geluid te duiden, maar goed.   Het voelt gewoon goed. Mooie voeding en kabel rechtvaardigt al het prijsverschil. Dus nog een kap en ik ben zo blij als… een zeer tevreden klant. Soms sta ik apathisch naar de Spacedeck te staren. Zo mooi is hij…. Zou het wel goed gaan met mij? 
 
Groet en dank van Mark 🙂