Naaldreiniger DS audio

Naaldreiniger DS audio
23 maart 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het zijn uitzonderlijke tijden en ook wij hebben ons beleid een klein beetje aangescherpt. We zijn op de normale tijden zoals u van ons gewend bent geopend. Maar ondanks dat u bij ons flink de ruimte heeft, willen we het bezoek maximaliseren met 2 personen op hetzelfde moment. En daar is goed mee te leven, blijkt in praktijk.
Eén van de artikelen welke we met groteske regelmaat mogen leveren, is de naaldreiniger van DS Audio; de ST-50. Juist nu mensen veel thuis zitten, blijkt dit artikel nòg regelmatiger besteld te worden. Dit kan eenvoudig door het sturen naar een mail: contact@audio21.eu en we sturen u het item graag toe.

De ST-50 is een innovatieve en veilige manier om je stylus perfect te reinigen. De reinigende gel van de ‘pad’ van de ST-50 is gemaakt van een materiaal ontworpen voor het vangen van micro-stofjes in clean rooms. De ST-50 geeft hiermee de best mogelijke reiniging voor je stylus. De DS Audio ST-50 maakt schoon met uitsluitend de naaldkracht ingesteld op de toonarm.

ST-50 stylus cleaner
ST-50 stylus cleaner

TOPKLASSE MATERIALEN – PRACHTIG ONTWERP

Het exclusieve ontwerp past bij een topklasse audio-systeem. De behuizing is gemaakt van een blokje solide aluminium dat eerst zorgvuldig wordt gepolijst. Daarna krijgt het oppervlak een nikkel-coating and wordt de lettering erop gelasert. Tot slot krijgt de onderzijde een leren kussentje. Dit alles heeft een exclusieve uitstraling gegenereerd.

AFWASBAAR

De DS Audio ST-50 geeft je de beste stylus schoonmaak ieder keer. De uretaan gel is afwasbaar en herbruikbaar. Spoel de pad voorzichtig af onder de kraan en laat deze 30 minuten drogen op kamertemperatuur. Zijn schoonmaakcapaciteiten zullen compleet hernieuwd zijn.

SPECIFICATIES ST-50

  • Afmetingen: 42×42×13 mm (l x b x h)
  • Gewicht: 28 g
  • Afmetingen gelkussentje: 28x28x3 mm
  • Materiaal behuizing: Aluminium (met nikkelbehandeling)
  • Prijs € 80,– en voor een bestelling, mail naar: contact@audio21.eu
Afwasbaar
ST-50
Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam