Naaldreiniger DS audio

Naaldreiniger DS audio
30 november 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, hoewel ik de ‘analoge’ manier om een naald van een element te reinigen tot op de dag van vandaag een snelle, plezierige en doeltreffende manier vind, hebben we ons assortiment toch uitgebreid. Sinds vandaag kunt u bij ons terecht voor de DS Audio ST-50.
De ST-50 is een innovatieve en veilige manier om je stylus perfect te reinigen. De reinigende gel van de ‘pad’ van de ST-50 is gemaakt van een materiaal ontworpen voor het vangen van micro-stofjes in clean rooms. De ST-50 geeft hiermee de best mogelijke reiniging voor je stylus. De DS Audio ST-50 maakt schoon met uitsluitend de naaldkracht ingesteld op de toonarm.

ST-50 stylus cleaner
ST-50 stylus cleaner

TOPKLASSE MATERIALEN – PRACHTIG ONTWERP

Het exclusieve ontwerp past bij een topklasse audio-systeem. De behuizing is gemaakt van een blokje solide aluminium dat eerst zorgvuldig wordt gepolijst. Daarna krijgt het oppervlak een nikkel-coating and wordt de lettering erop gelasert. Tot slot krijgt de onderzijde een leren kussentje. Het ontwerp van de ST-50 past bij de exclusieve uitstraling van DS Audio.

AFWASBAAR

De DS Audio ST-50 geeft je de beste stylus schoonmaak ieder keer. De uretaan gel is afwasbaar en herbruikbaar. Spoel de pad voorzichtig af onder de kraan en laat deze 30 minuten drogen op kamertemperatuur. Zijn schoonmaakcapaciteiten zullen compleet hernieuwd zijn.

SPECIFICATIES ST-50

  • Afmetingen: 42×42×13 mm (l x b x h)
  • Gewicht: 28 g
  • Afmetingen gelkussentje: 28x28x3 mm
  • Materiaal behuizing: Aluminium (met nikkelbehandeling)
  • Prijs € 80,– en voor een bestelling, mail naar: contact@audio21.eu
Afwasbaar
ST-50
Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam