Melody Gardot in Carre

Melody Gardot in Carre
8 november 2022 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het gebeurt u wellicht ook (te) vaak; je spreekt met iemand die naar een concert is geweest en denkt bij jezelf: “sjoet, daar had ik ook wel naartoe willen gaan”. Vervolgens ga je dan kijken naar kaartjes en dan blijkt dat de kaartjes al een half jaar geleden waren uitverkocht.
Het is een geluk dat we dan toch onze fijne geluidsset hebben! Hoe dan ook, een half jaar geleden las ik ergens over Melody Gardot in Carré en ervan uitgaande dat ik alweer te laat was… warempel; het ging me lukken! 2 kaartjes konden nog net besteld worden. Welk een gelukje. Ergens halverwege, in de linker bovenhoek, in die prachtig sfeervolle Carré zaal. Eigenlijk was ik het al half vergeten, totdat vorige week ik een melding uit m’n agenda kreeg: PLING.
En ik kan u vertellen waarde lezers; mocht ze nogmaals ergens in de buurt optreden; wees erbij, wees erbij. Een heerlijke ervaring gisteren 🙂

 

 

COPYRIGHT © 2022 AUDIO21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM