MastersounD buizenversterkers: showmiddag op 25 januari

MastersounD buizenversterkers: showmiddag op 25 januari
19 januari 2020 Mark van Braam
In Geen categorie

Noteert u vast in uw agenda? Op zaterdag 25 januari zullen diverse buizenversterkers van het Italiaanse MastersounD in het middelpunt staan. MastersounD show bij AUDIO21.

MastersounD bouwt op de traditionele manier hun versterkers. Een mooie fusion van ambachtelijke vakmanschap èn modern! Daarbij hanteren ze beproefde technieken en slimme aanpassingen, waardoor er zéér betrouwbare versterkers gebouwd worden. Waar mensen jarenlang plezier aan beleven.
MastersounD heeft z’n oorsprong op het eind van de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Cesare Sanavio studeert dan af als elektronische expert met een proefschrift over uitgangstransformatoren in buizenversterkers. Zijn zoon Luciano doet gaandeweg ook mee en uiteindelijk ontstaat hierdoor MastersounD. Het doel van dit oer-Italiaanse bedrijf is om in elke prijsklasse de beste buizenversterker te bouwen. Build in Italy.

Loop vrijblijvend binnen bij AUDIO21 in Heerde op 25 januari en ontdek de MastersounD ‘Dueventi’, de MastersounD ‘Duetrenta’, de MastersounD ‘Compact 848’ en de MastersounD ‘Evo 300B.

 

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam