MastersounD: showdag op 25 januari

MastersounD: showdag op 25 januari
23 januari 2020 Mark van Braam
In Geen categorie

Noteert u vast in uw agenda? Op zaterdag 25 januari zullen diverse buizenversterkers van het Italiaanse MastersounD in het middelpunt staan. MastersounD show bij AUDIO21. U bent welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

MastersounD bouwt op de traditionele manier hun versterkers. Een mooie fusion van ambachtelijke vakmanschap èn modern! Daarbij hanteren ze beproefde technieken en slimme aanpassingen, waardoor er zéér betrouwbare versterkers gebouwd worden. Waar mensen jarenlang plezier aan beleven.
MastersounD heeft z’n oorsprong op het eind van de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Cesare Sanavio studeert dan af als elektronische expert met een proefschrift over uitgangstransformatoren in buizenversterkers. Zijn zoon Luciano doet gaandeweg ook mee en uiteindelijk ontstaat hierdoor MastersounD. Het doel van dit oer-Italiaanse bedrijf is om in elke prijsklasse de beste buizenversterker te bouwen. Build in Italy.

De luidspreker die we in Luisterkamer ‘Marie-Louise’ gaan inzetten is de Gold Note A6 Evo. Een relatief betaalbare en relatief bescheiden vormgegeven vloerstaande speaker.
In Luisterkamer ‘Theresa-Anestasia’ gaan we de Estelon YB laten schitteren. Bijzonder vormgegeven en méér dan uitstekend combinerend met de versterkers van MastersounD.

Loop vrijblijvend binnen bij AUDIO21 in Heerde op 25 januari en ontdek de MastersounD ‘Dueventi’, de MastersounD ‘Duetrenta’, de MastersounD ‘Compact 848’ en de MastersounD ‘Evo 300B.

 

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam