MastersounD – Duetrenta

MastersounD – Duetrenta
9 april 2019 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het zou ongepast zijn om u niet op de hoogte te brengen van het volgende. De afgelopen week zijn er namelijk wat foto’s gemaakt van de MastersounD Duetrenta. De nieuwste toevoeging aan de omvangrijke reeks buizenversterkers van dit Italiaanse merk.
Hoewel de nieuwe Duetrenta al enige weken aan ons assortiment is toegevoegd, heb ik geen tijd gehad om de versterker aan de tand te voelen. Dit natuurlijk vanwege de verhuizing van AUDIO21 naar Heerde. Maar sinds eind vorige week is deze buizenversterker aan het inspelen op de Trenner & Friedl ‘Pharoah’ en ik ben erg onder de indruk geraakt. Indien u interesse heeft, bent u uiteraard welkom om eens binnen te lopen in onze winkel in Heerde.
De MastersounD Duetrenta is gebouwd rondom de KT120 buis en ziet er net als de andere buizenversterkers van dit merk uit als een sculptuur. De MastersounD Duetrenta levert 33 Watt in klasse A en is parallel geschakeld en single ended opgebouwd. U kunt kiezen of u in tetrode speelt of in triode, middels een schakelaar op de achterzijde. Een erg goede ingebouwde MM phonoversterker en wat luidsprekeraansluitingen betreft kunt u opteren voor 4 Ohm of 8 Ohm. De notenhouten zijkanten zijn specifiek voor dit model en de huidige vorm van het hout laat het bouwjaar zien. Uiteraard voorzien van de houten afstandsbediening. De prijs is gezien het gebodene, buitengewoon. € 4.490,—.
Wat is het audioleven mooi, hè 🙂

 

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam
Niets uit deze onderstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.