MastersounD EVO 300B est arrivé

MastersounD EVO 300B est arrivé
24 oktober 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, zoals betamelijk gedrag verwacht wordt van ons, breng ik u bij deze op de hoogte van de uitbreiding van onze zéér omvangrijke collectie buizenversterkers. En hoewel Italiaans, zouden de Fransen het zo mooi kunnen verwoorden: “Alors, le 300B est arrivé” (mijn Frans is nu eenmaal beter dan m’n Italiaans)
Ik heb het over de MastersounD Evo 300B geïntegreerde buizenversterker, parallel single-ended geschakeld in klasse A met een vermogen van; schrik niet, want het volgende is tamelijk bijzonder: 2 x 24 Watt. Op bovenstaande foto vergezeld van z’n broer, de ‘845’. Hoewel de 300B wel vertegenwoordigd is in ons pakket, namelijk de Jadis monoblokken SE300B, moesten we een volledig geïntegreerde versie altijd ontberen. En om direct maar een opinie te verkondigen; de meeste 300B vind ik uitblinken in enkele aspecten, maar bij de meeste exemplaren die ik de afgelopen 20 jaar beluisterd heb, vond ik de nadelen te groot in relatie tot de voordelen van het ontwerp. De Evo300B van MastersounD zal u doen verbazen; méér wil ik u nochtans niet verklappen. Ze staat nu in te spelen en voorziet de luidspreker van Trenner & Friedl ‘Pharoah’ van de broodnodige muzieksignalen. Ik zou zo zeggen; loop eerdaags eens binnen om kennis te maken met deze bella macchina seducente; een levenlang een mooie ervaring erbij!

Copyright © 2018 AUDIO21, Wapenveld
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.