Marktplaats anekdotes

Marktplaats anekdotes
1 februari 2020 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, zo af en toe biedt AUDIO21 enige ingeruilde items aan op marktplaats. En ook mij komen zo nu en dan conversaties toe, welke mijn ogen doen vergroten als van een singel naar een elpee. Maar het is een gelukje, dat er ook prettige en leuke berichten passeren en verkopen en aankopen worden dan met plezier gedaan.
En ja, ik weet het; dit AUDIO21 blog zou toch over audio gerelateerde onderwerpen moeten gaan. Maar waarde lezers; het leven draait niet alléén om audio; soms draait het ook om Marktplaats… Het is me wat.

Sinds enige tijd begeven wij ons ook voorzichtig op Instagram; het schijnt er een beetje bij te horen. En hoewel in de loop van de jaren mijn bedenkingen tegen het geheel van Sociale Platvormen zijn gegroeid, zitten er ook leuke en bijzondere kanten aan. Mocht u interesse hebben: KLIK HIER VOOR AUDIO21 OP INSTAGRAM.

Afijn en hoe dan ook, mijn teerbeminde wederhelft zat vanochtend schaterlachend tegenover me aan de ontbijttafel. En ik vertelde geen grap! Ze kwam op Instagram ‘marktplaatsdebielen‘ tegen. Het “waarom” vraag u zich wellicht af? Hieronder enkele voorbeelden van Marktplaats gesprekken, welke mensen op Instagram gezet hebben. En ik schrijf bij voorbaat; word niet boos, maar verbaas u….

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam
Niets uit deze onderstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.