UNISON RESEARCH LUIDSPREKERS

ontkoppeld van haaifaai

Unison Research is hoogstwaarschijnlijk niet de eerste waar u aan denkt, bij het zoeken naar een set nieuwe luidsprekers. En dan helemaal niet van het soort: hoornluidsprekers.
Maar… het is niet helemaal zo raar. Want zoals bekend staat Unison Research op de hoogste ladder als het gaat om buizenversterkers. En bij het vinden van een goede match van een luidspreker met een buizenversterker, is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg. En sinds kort heeft u kans om die speld op te kunnen rapen. Hoogrendement, geschikt voor versterkers van 10 Watt tot 200 Watt en in een super-coole retrolook.

Unison research - MAX1Unison Research Max1

Met een hoogte van bijna 1 meter en een breedte van 35 centimeter, hebben we het wat formaat betreft over een makkelijk plaatsbaar model. Uber-cool en een knipoog naar het verleden, ‘nieuw-retro’ noem je dat toch? Het hoge rendement van 94 dB en het vlakke impedantie verloop, genereren een dynamisch- en lekker los geluid; een natuurlijk en snel geluid. Zo’n weergave waar je direct blij van wordt.

Prachtig combinerend met elke buizenversterker; de impedantie kan met een schakelaar aangepast worden op de versterker. De combinatie met een versterker van Pathos (hybride) is fantastisch. Zoals trouwens elke Pathos weergaloos combineert met praktisch elke hoornluidspreker. Heel veel ruimtelijke informatie en een weergaloze spreiding, genereren het ‘live’ gevoel in uw luisterkamer.

Prijs: € 4.900,–

Unison Reserch - MAX1 hout