GRYPHON LUIDSPREKERS

Gryphon Mojo S: referentie monitor luidspreker

Hoewel u hoogstwaarschijnlijk bij Gryphon het eerst denkt aan versterker en phonoversterkers, is er een volledige lijn van top-luidsprekers. Als eerste high-end winkel in de Benelux is de Mojo S te beluisteren bij AuDIO21 en daar zijn we best trots op, mag u weten.

 

Gryphon Mojo S

De Mojo S is voorzien van een Mundorf Air Motion Transformator unit, die de lucht in beweging weet te zetten middels een extreem laag massa folie. Deze AMT tweeter is een beroemdheid in de wereld van top luidsprekers en in de Gryphon Mojo S duizelingwekkend goed gecombineerd met de overige (papieren) units. Een zeer snelle en accurate en complete weergever.
Uiteraard bestaat het wisselfilter uit de beste exclusieve componenten, waarvan onderdelen ook voorkomen in het top Gryphon Kodo systeem. De onderdelen zijn hard-wired gesoldeerd met zilver. Het geheel garandeert een extreme lineariteit.

Een dubellaagse body van de allerbeste kwaliteit MDF en aluminium, intern op verschillende plaatsen, op verschillende manier gedempt. Wol, vilt en andere materialen. De extreem stijve baffle en de bijzondere manier van de ophanging van de units, zorgen voor verminderde negatieve effecten door reflecties van zowel het plafond als de vloer.

Gezamenlijk op de zeer zware, speciaal ontwikkelde stands, is de Mojo S wellicht uw droomspeaker. Verkrijgbaar in praktisch elke kleur. Gewicht per luidspreker inclusief stands 49 kilogram.

Prijs € 24.000,– per paar
Prijs € 27.000,– per paar in metal finish