Lock-down mk2 update: Dus…

Lock-down mk2 update: Dus…
19 december 2021 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, de afgelopen dagen zijn we aan het denken geweest hoe we met de nieuwste ‘lock-down mk2’ willen omgaan. Toegegeven; wij behoren voor het gros van de mensheid niet tot de ‘essentiële winkels’. Maar voor U wel! Toch?
Wanneer we naar de feiten kijken, dan werken èn wonen wij in ons pand aan de Dorpsstraat nummer 44. En aangezien het toegestaan is om maximaal 2 personen te ontvangen zou ik zeggen: maak een afspraak bij voorkeur middels e-mail en wij ontvangen u vervolgens als een welkome gast. Desgewenst als de verloren zoon. Of als de broer of zus waarvan ik het bestaan niet wist. Of zelfs als suikeroom. Uiteraard verplichten wij u tot het voldoende afstand houden, maar dat is bij AUDIO21 geen enkel probleem.

Vandaag een paar telefoontjes en e-mails over hoe het nou moest met de ‘Week van de Buis’. Intussen een landelijk begrip geworden; deze laatste week van het jaar bij AUDIO21. En ook hiervan kan ik u naar bovenstaande verwijzen; op afspraak met maximaal 2 personen, bent u van harte welkom. Via Whats-app of bij voorkeur via e-mail kunnen we converseren over het ‘tijds blok’. Zullen we afspreken maximaal één uur per persoon/2 personen? Dat lijkt me fair.

Uiteraard staan we het grooste deel van de dag tot uw beschikking met vragen, wensen en bestellingen. Dus ik sluit dit bericht af met: “tot spoedig”. En ons telefoonnummer is 06 260 48 506, ons mail adres is contact@audio21.eu en mijn schoenmaat is 43. Maar dat laatste is een terzijde.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam.