Kuzma lanceert nieuw model

Kuzma lanceert nieuw model
14 mei 2018 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Gelanceerd op de high-end show in München: Kuzma’s nieuwste model, genaamd de Stabi R. Het betreft een niet-verend loopwerk en bevindt zich tussen de Stabi S en Stabi Ref. De basis bestaat dan uit het model hierboven, wilt u met twee toonarmen spelen, dan zou het zoals hieronder kunnen. Ook zijn er ‘kleine’ armboards/wings mogelijk, waardoor u tot 4 toonarmen kunt gaan.

Het plateau en lager is overgenomen van de Stabi Ref, maar dan met 1 motor en in tegenstelling tot de separate motoraansturing en voeding is dit bij de Stabi R in de plint gebouwd. De tafel is relatief compact en gemaakt uit 1 blok aluminium en wordt aangedreven door een niet-elastische aandrijfriem. Het plateau weegt 8 kilogram en dit wordt op dezelfde manier aangedreven als bij de Stabi XL. Het koppel van het geheel is zo groot dat het plateau binnen 2 seconden op de juiste snelheid is. Kuzma is ervan overtuigd dat hun aandrijfconcept het beste is van alle aandrijfsystemen (idler/tussenwiel, snaar, direct-drive). De draaitafel staat op 3 instelbare voeten. Het geheel weegt 38 kilogram en optioneel is een platenklem verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in ‘Kuzma’ zwart EN in zilver! Er zijn 4 ‘wings’ mogelijk, elk voor 1 toonarm.

 

 

Copyright © 2018 AUDIO21, Wapenveld
Niets uit deze bovenstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.