JBL L100 classic bij AUDIO21

JBL L100 classic bij AUDIO21
1 augustus 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie
JBL L100 classic bij audio dealer AUDIO21

Waarde lezer, onlangs meldde ik dat er een bezoeker was in de vorm van de JBL L100 classic. Voor degene die te laat waren: KLIK HIER. En tijdens de dagen erna fronsten enkelen onder u, hun al dan niet zware wenkbrauwen. Huh, JBL bij AUDIO21? “Kijk, hoe je het ook wendt of keert; de JBL L100 in z’n huidige nieuwe vorm is een buitenbeentje en alleen dàt feit alleen al…”.
Dat maakte dat ik er bij de uitnodiging door de importeur, met welwillende oren naar wilde luisteren. En dat betekent uiteraard niet dat ik automatisch enthousiast word. Neen, daar is werkelijk een kwaliteit voor nodig, die méér is dan de kostprijs van een product. En de JBL L100 wist me al gauw te verleiden.
Het gloednieuwe paar wat gisteren glunderend werd afgeleverd om onze omvangrijke collectie luidsprekers te verrijken, heeft de hele nacht alhier gespeeld. Inspelen om u spoedig uit te nodigen naar een buitenbeentje te komen kijken en luisteren. Die grote units hebben eenvoudigweg de tijd nodig. Met de oranje frontplaat is het ‘zoals ‘t heurt’ en de Gryphon Diablo 300; hoewel wat buitensporig in verhouding, weet de JBL L100 classic inmiddels tot Alpenhoogte te brengen.
En over hoogte gesproken; ze staan nu bijna hand in hand met de Marten Miles 5

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam