Jazz Festival in Heerde

Jazz Festival in Heerde
19 oktober 2019 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, tijdens deze regenachtige ochtend heb ik op de groteske Gryphon set muziek opstaan van Maria Callas: “les Héroïnes de Verde’. Een elpee gekregen van Willem, aangespoord door de Pluto 12A black. En ik stel me zo voor dat meneer Verdi èn mevrouw Calles me vanaf ergens, lachend aankijken. Callas en Verdi gaan prima samen.
En vanavond gaat ze wederom uit haar dak, wanneer wij een prachtige ‘rood’ uit de Bourgogne ontkurken. Gisteren ontvangen van Kees als dank voor bewezen diensten. Een bijzondere Gevrey Chambertin uit 2010! Jaja, ondergetekende wordt met regelmaat verwend 🙂

 

Dan iets anders; een hoogtepunt op het muzikale vlak in het plaatse Heerde waar wij gevestigd zijn, is het jaarlijkse Jazz Festival. Het vindt plaats op vrijdagavond 1 november vanaf 18.30 uur. En hoewel Heerde niet aan de North Sea (Jazz) gelegen is, lukt het de organisatie elk jaar weer om een aantal zeer speciale acts en muzikanten te engageren. Het aanplakbiljet hangt sinds gisteren aan onze voorruit. Dus: van harte aanbevolen. En uiteraard zijn wij vrij recentelijk sponsor van dit evenement geworden, maar dat is een terzijde.

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam