Jadis show op zaterdag 23 november

Jadis show op zaterdag 23 november
22 november 2019 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, het passeert niet regelmatig dat Jadis electronics ons verrast met een vernieuwing. Heel eenvoudig; iets wat zò goed is, is moeilijk te verbeteren. En Jadis is gelukkig niet een wasmiddelenfabrikant, die elk jaar roept: ‘het nieuwste, het beste, witter dan wit, etc.’. Afijn, ik hoef U, de serieuze audioliefhebber niets meer te vertellen. Toch?
Het is dus als zeer verheugend te beschouwen dat de onlangs bij ons gearriveerde Jadis DA88S een aantal onderhuidse vernieuwingen heeft ondergaan. En het luistergenoegen welke dat genereert willen we u natuurlijk niet onthouden. 

Zaterdag 23 november: Jadis audio show bij AUDIO21.

De volgende Jadis line-up:

Jadis Orchestra
Jadis DA50Signature
Jadis DA88Signature
Jadis JP30MCmkIII
JP80MC 2019
Jadis JA80 KT120

Draaitafels: Kuzma, Pluto audio, Transrotor en Gold Note.

Digitaal: Gryphon ScorpioS en Leema Sirius.

Luidsprekers: Trenner & Friedl ‘Pharoah’, Diapason Dynamis, Diesis ‘Aura’.

Bekabeling: Nordost, QRT en Tellurium Q.

Dan het volgende; in navolging op een eerder bericht; de JPL mkI is recentelijk opgevolgd door de JPL mkII voorversterker. En de JP30MC mkIII voorversterker is min of meer een JPL mkII, maar dan met een ingebouwde phonotrap en daardoor separate voeding. Het phono gedeelte heeft gelukkig twee ingangen, wat het mogelijk maakt om twee draaitafels, (of één draaitafel met twee toonarmen) gelijktijdig te kunnen aansluiten. Dus… iemand zou kunnen opteren voor de JPL mkII voorversterker; zonder ingebouwde phonotrap en zal hoogstwaarschijnlijk een separate phonoversterker hebben. Dit onder het motto; een leven zonder phono, is geen leven. Voor degene die het experimenteren met allerlei verschillende phonotrappen beu is, maar wel (uiteraard) platen wil draaien op topniveau, zonder een separate ‘phono doos’, zal dus een JP30MC mkIII wensen. Vanaf hier gaan we onze grenzen verleggen naar de JP80MC; waarom niet. 

Om u in de gelegenheid te stellen deze prachtige en begeerlijke machinerieën te bewonderen en te beluisteren, hebben we een zaterdag showdag ingepland. Dat is zaterdag 23 november en u bent welkom om binnen te wandelen vanaf 10.00 uur en we sluiten de poorten pas om 16.00 uur.