Italiaanse toestanden

Italiaanse toestanden
8 april 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, vele dagen passeren ons en lijken soms alleen nog in het licht te staan van het C virus. En van diverse lock-downs. Wij mogen ons desondanks heugen dat audio juist nu ook in de belangstelling staat.
Enkele weken geleden ontvingen we van diverste Italiaanse bedrijven (Gold Note, MastersounD, Synthesis en Diesis audio) dat vanwege de lock-down, de uitleveringen van bestellingen opgeschort zouden worden tot nader orde. Maar ja, het bloed kruipt waar het niet kruipen kan; ondanks dat de fabrieken gesloten zijn, ontvingen we gisteren toch een zending van enkele Gold Note PH10 en de bestelde Gold Note CD1000 mk2. En tevens een aantal exemplaren van het zojuist verschenen, nieuwste magazine van dit bijzondere hifi merk.

 

De eigenaar van deze Gold Note CD1000 konden we gisteren blij maken met de persoonlijke bezorging; dit keer wat minder persoonlijk, want ja, we respecteren de aanbevolen afstand.

Een ook vanuit Frankrijk ontvingen we een informeel Jadis bericht dat er enkele uitleveringen gaan geschieden; hoogstwaarschijnlijk volgende week al, dus tja…. Fransen. Frankrijk; er zit tòch muziek in. Maar laten we afspreken dat we dit bericht onder ons houden.

Het valt me op dat mensen liever zijn tegen elkaar. Maar ondertussen; respecteer de aanbevelingen; geniet van het ontluikende voorjaar en tot spoedig!

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam