Iris Hond ‘et l’histoire d’une elpee’

Iris Hond ‘et l’histoire d’une elpee’
12 september 2016 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezers,

In mijn onbevangen onbescheidenheid, meende ik zojuist een bericht te moeten sturen aan mevrouw Iris Hond. Deze Nederlandse pianiste heeft recent een nieuw album uitgebracht: ‘Dear World’. Echter…… alleen op cd. Zoals u weet, is de weergave middels een cd, nochtans m’n favoriete digitale weergave, maar m’n voorkeur indien mogelijk: een elpee. Derhalve onderstaand bericht aan Iris. Ik hou u op de hoogte over het antwoord, wat vast gaat komen. Jawel!

Beste mevrouw Iris Hond,

Recentelijk meldde Facebook me, dat u een cd ‘Dear World’ heeft uitgegeven, met daarop uw nieuwste muziek. U omschrijft het zelf als ‘progressief klassiek’. ‘Zojuist heb ik naar het filmpje met Leo Blokhuis gekeken. Mijn god, ik zou helemaal onrustig worden van deze snel pratende muziekkenner. Maar dat terzijde 🙂

Mijn vraag gaat eigenlijk over het volgende; in m’n high-end audio winkel, demonstreer ik aan belangstellenden regelmatig audio apparatuur en gebruik als bron bijna altijd een elpee. Als draaitafel specialist natuurlijk ook niet zo gek. Het zou zo prachtig zijn, als uw muziek ook via de weergave middels een elpee aan m’n toehoorders bedeeld zou kunnen worden. Dus het zou een eer zijn als u me gaat antwoorden op m’n wens: gaat u uw muziek in de nabije toekomst ook laten uitgeven op een elpee?

Met vriendelijke groet,

Mark van Braam
www.audio21.eu