QRT stroomproducten

want u wilt toch niet van de wijs raken...

In de wirwar van merken voor stroomproducten, springt één bedrijf eruit. Dat is QRT. De nationale en internationale vakpers spreekt wel eens over een “revolutie in stroomzuivering”, wanneer men het over QRT heeft. Helaas hebben we tegenwoordig te maken met vervuilde elektriciteit. Instabiliteit en storingen ondermijnen de hifi weergave en hebben een behoorlijk negatief effect op de prestaties. QRT (Quantum Resonant Technology) biedt een aantal mogelijkheden tot verbetering van het signaal.
Hoorbare en meetbare resultaten zonder negatieve effecten. En dat is wat we eigenlijk toch willen. Bovendien; zonder QRT producten hoort u uw set niet, zoals de makers ervan bedoeld hebben. Verlies van dynamiek, diepte in het geluidsbeeld, vermindering van kracht en een schralere klank.
QRT producten verlagen de ruisvloer, verhogen de duidelijkheid en aftekening en vergroot de dynamische contrasten en bereik. Het uiteindelijke resultaat is dat u dichter bij het oorspronkelijk signaal komt. Een verhoging van de realiteit en een muzikalere samenhang. QRT wordt wereldwijd gedistribueerd door Nordost.

QRT QV2 AC harmoniser

De QV2 stekker stopt u hetzij in het overgebleven stopcontact ‘in de muur’ of in de overgebleven stopcontacten van uw stekkerblok. U merkt dat de stiltes in de muziek, stiller worden en alsof er minder ruis te bespeuren is. Tegelijkertijd merkt u een dieper beeld en een duidelijker omlijnde 3 dimensionaliteit. In feite kom je nog dichter bij het oorspronkelijk signaal.
Het voordeel van meerdere QV2’s te gebruiken is dat het positieve resultaat cumulatief is.

Prijs € 399,– (uit voorraad leverbaar)

.

.

QRT Qk1

De QRT Qk1 ziet er bijna hetzelfde uit als een QRT Qv2, maar werkt anders.

De Qkoil Qk1 is een geladen resonantie spoel die een passief elektronisch veld genereert wat een verbeterend effect heeft op de wisselstroom. Een demo in onze winkel duurt slechts 1 minuut om aan te tonen wat voor verbetering in het geluid u hoort. Tonaal wordt de muziek coherenter en klinkt schoner en minder korrelig.
Het Qk1 systeem van QRT is gepatenteerd.
Zoals alle QRT producten, zijn de voordelen cumulatief. Dat wil zeggen; indien u er meerdere tegelijk gebruikt, is 1 + 1 = 3. De behuizing van de Qk1 is een mechanisch afgestelde carbon-fiber body. Hij is compatible met voltages van 110V tot 240V.
Plug de Qkoil in een leeg stopcontact van het stekkerblok en ervaar uit eerste hand de verassende en toch onbetwistbare effect het heeft op uw A/V componenten!

Prijs € 299,–

.

.

QRT QKore

De QKore vervangt de aarde van uw hifi systeem en genereert een zogenaamde ‘aarde-afvoer’. U verbindt een van de modellen aan de aarde uitgang van uw stekkerblok; of aan de RCA uitgang van een/enkele component(en) of aan beide. En u weet niet wat u hoort!

Het is een parallel aardings apparaat, die een kunstmatige ‘schone’ aarde voor hifi audio systemen biedt. Sluit deze aan; liefst op de separate aarde uitgang van uw stekkerblok en ‘floeps’, de weergave wordt schoner, natuurlijker, ontspannender, dynamischer, krachtiger; onmiddellijke toename van de dynamische contrasten en de QKore laat dan horen hoe goed uw systeem is; of eindelijk kan zijn. Het is opvallend hoeveel echter en natuurlijker de weergave wordt; het ‘hifi’ gevoel verdwijnt en meer dan ooit bent u dichter bij de oorsprong van de kwaliteit van uw set. De muzikanten hebben er meer zin in gekregen en zijn onderscheidend aanwezig. Maar ook meer dan ooit bent u bij de oorsprong van de muziek en de opname.

Het klinkt de sceptici onder u waarschijnlijk als het zoveelste ‘bla-bla-bla’ verhaal, maar ik zou zo zeggen; kom gewoon luisteren en formuleer dan pas uw mening.

Om het moeilijk te maken zijn er drie modellen:

QKore 1 alleen voor aansluiting op de aarde zo dicht mogelijk bij de voeding; het stekkerblok dus. De stekkerblokken van QRT hebben deze aarde-uitgang en de stekkerblokken van EAT ook vanaf de ‘+’ modellen. Maar ook zeer veel andere merken stekkerblokken hebben deze mogelijkheid. Er wordt 1 stuk QWire bijgeleverd.

QKore 3 heeft drie uitgangen en deze worden aangesloten op de RCA uitgangen van een aantal componenten in uw set. Dit indien uw stekkerblok geen separate aarde-ingang heeft. Er wordt 1 stuk QWire bijgeleverd.

QKore 6 heeft alles; dus zowel een uitgang naar het stekkerblok, twee uitgangen voor monoblokken en drie uitgangen naar de componenten.

Elke unit wordt voorzien van een speciale QKore kabel. Niet zomaar ‘een kabeltje’ dus. De kabel is mechanisch afgestemd en bezit een verzilverde OFC solide kerngeleider. Deze QKore-Wire kan worden geleverd met de volgende aansluitingen: RCA, spade, banaan, XLR en BNC. Er worden 2 stuks QWire bijgeleverd.

Prijs € 2.990,–  QKore 1 inclusief 1 QKore wire
Prijs € 3.990,–  QKore 3 inclusief 1 QKore wire
Prijs € 5.990,–  QKore 6 inclusief 2 QKore wires
Prijs €    399,–  QKore wire 2 meter

.

.

QRT bij AUDIO21

QRT QPoint

De QPoint is dus een resonantie synchronisator en deze zend een subtiel veld uit, dat alle elektromechanische resonanties welke in de nabijheid zijn, manipuleert. Manipuleert waardoor ze gelijktijdig met elkaar gaan trillen. De bedoeling is om een QPoint op een apparaat of onder een apparaat geplaatst worden.

Volgens QRT: “Het opnemen van de “QPoint Resonance Synchronizer” van Nordost in uw systeem zal resulteren in dramatische sonische effecten, waaronder verbeterde coherentie, groter dynamisch bereik, meer vloeiende muzikale expressie en meer ruimte en ambiance in muzikale reproductie.”

Prijs € 825,– per stuk

.

.

Nordost Sort Kone ontkoppelaar van hifi apparatuur

Nordost Sort Kone ontkoppelaar

Eén van de dingen om het optimale uit uw apparatuur te krijgen, is het ontkoppelen van uw versterker, cd speler, voorversterker, eindversterker, etc. De Sort Kones van Nordost hebben een lange reputatie die in elke kwaliteit tot een positief effect leiden. Ze zijn verkrijgbaar in 4 kwaliteiten:
Aluminium/staal,  aluminium/ceramique, bronze/ceramique en titanium/ceramique. Ze zijn tevens geschikt voor zware versterkers.

GEBRUIKSINSTRUCTIES: KLIK HIER

Prijs: € 109,– per stuk, aluminium/ceramique
Prijs: € 189,– per stuk, bronze/ceramique
Prijs: € 479,– per stuk, titanium/ceramique

.

.

                                 

Nordost Sort Lift

Oké, het lijkt soms wat overdreven, maar een echt goede set laat horen dat als u uw luidsprekerkabels op deze ultieme Nordost Sort Lift zet, het geluid beter wordt. Een schonere weergave; meer ‘lucht’ om de instrumenten en dynamischer.

Prijs: € 599,– per 2 stuks

.

.

sortkone fut accessories

Nordost Sort Füt

De ultieme ontkoppeling van uw luidsprekers. De Sort Füt is een 4-delige constructie en zorgt voor een directe aarde zodat de energie kan ontsnappen uit de electronica zonder dat dit ongewenste vibraties met zich meebrengt. Zo kan het systeem het hoogst mogelijke in dynamiek bereiken waar het toe in staat is. Het is speciaal gebouwd om de prestatie van uw hifi-systeem te verhogen en de standaard spikes en stabilisatoren die geleverd worden met de luidsprekers en hifi-meubels te verbeteren.

Energie is een onvermijdelijk bij-product wanneer een component in gebruik is, wat vibraties genereert welke een groot effect op het geproduceerde geluid kan hebben. De gepatenteerde Sort Füt  elimineert deze ongewenste vibraties. De Sort Füt is per stuk verkrijgbaar maar ook in een zgn. Premium Package welke alle tools en instrument instructies bevat die nodig zijn om welk systeem dan ook met gemak, en nog belangrijker: met precisie, ‘Sorted’ te krijgen.

De hybride constructie van de Sort Füt is van aluminium en brons. Hij is op een speciale manier gevormd om de effecten van vibraties te minimaliseren. De 3 keramische ballen zorgen ervoor dat de contactpunten geminimaliseerd worden en tegelijkertijd geven deze stabiliteit aan de componenten waaronder de Sort Füt is geplaatst.

De Premium Package bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 4 Sort Füt units
  • gereedschap om de units op de juiste manier af te stellen onder de componenten
  • laser waterpas systeem voor precisie installatie
  • 8 mm, 6 mm en 1/4-20 bedrade adapters (voor bevestiging onder de luidspreker en/of meubel)

Afwijkende adapters, tot 14 mm, zijn ook leverbaar. Indien meer hoogte nodig is dan kan Nordost ook vervangende schroefdraadknoppen leveren, kijk hier voor een overzicht in PDF.

Prijs € 430,– per stuk

NORDOST en QRT – PRIJSLIJST