PHANTOM KABELS

want u wilt toch niet dansen voor een blinde, of zingen voor een dove?

Phantom Cable is een merk wat zonder enige vorm van marketing, toch een vaste plaats heeft verworven in de audio kabel-wereld. Zowel elektrisch als mechanisch, hebben we het over uiterst zorgvuldig gebouwde audio componenten.

De Phantom kabels Red, Green, Yellow en Blue zijn gemaakt met vier maal verhit koper. Het gebruikte metaal heeft een kristalstructuur, die wat betreft de zuivere elektrische geleiding geen hinder heeft van het buigen van het materiaal.
De Phantom Gold interconnect is gemaakt van OFC koper (Oxygen Free Copper) met teflon isolatie, met een natuurzijden afwerking. Deze kabellijn is de top in verfijning, detail, zonder enige vervorming of versmering.

In algemene zin, kan ik de kabels van Phantom als volgt beschrijven; het sterkste punt van de kabels is de erg fraaie klank. Een vol geluid met fractioneel een lichte gloed. Wat dat laatste betreft, is het zo dat dit geheel homogeen gebeurt en niet zoals bij vele andere kabels die ik beluisterd heb, slechts in bepaalde frequenties; teneinde een bepaald effect te bereiken. Niets van dat alles bij Phantom, waardoor deze kabel in bijvoorbeeld ook in helder klinkende sets erg goed presteert.

Phantom cable luidsprekerkabel yellow

Phantom cable luidsprekerkabel gold

 

Phantom luidsprekerkabel

Prijs bij 2,5 meter lengte per paar

Meerprijs per 0,5 meter extra lengte

Red

€ 350,—

€ 30,—

Green

€ 550,—

€ 50,—

Yellow

€ 700,—

€ 100,—

Blue

€ 1.000,—

€ 150,—

Gold

€ 2.300,—

€ 300,—

Zowel bij de ‘Blue’ als de ‘Gold’ luidsprekerkabels, worden WBT pluggen gebruikt.

 

Phantom interlinks

Prijs bij 1,0 meter lengte per set

RCA / RCA

Prijs bij 1,0 meter lengte per set

XLR / XLR

Green

€ 299,—

€ 375,—

Yellow

€ 449,—

N.V.T.

Blue

€ 700,—

€ 700,—

Gold

€ 1.100,—

€ 1.300,—