LUIDSPREKER STANDS

stabiel is beter dan minder stabiel

Wij zijn dealer van verschillende merken die zowel audio racks als audiomeubilair en luidspreker stands produceren. De merken die we vertegenwoordigen zijn: Custom Design en Quadraspire en Solid Steel. Hieronder zijn slechts enkele voorbeelden.

Alle componenten; of we het hebben over een luidspreker, cd speler, versterker, streamer, etc. veroorzaken hun eigen resonanties en microphonie. Deze eigen- en vreemde resonanties verstoren en versmeren het geluid, met een minder goede weergave als gevolg. Een goed ontwikkeld- en doordachte speaker stand, gaat hier op de juiste manier mee om.
FS 104 speaker stand FS 104 speaker stand

Custom Design FS104

Luidspreker standaard van Custom Design; onze keus voor kleine monitor speakers. Een luchtig design; een tikkeltje retro met ronde buizen. Het is maar een van de vele voorbeelden van Custom Design.

Prijs vanaf € 249,–

custom design SQ400

Custom Design SQ 402

Speaker stand van Custom Design; een goede keus voor monitor speakers. De vierkante buis kan gevuld worden met een speciaal acoustisch materiaal voor betere demping.

Prijs vanaf € 229,–

 

custom-design-SQ-404

Custom Design SQ 404 speakerstand

Uit voorraad leverbaar, deze zware luidspreker stand, wij leveren deze met speciaal vulmateriaal, voor een betere demping. Prijs is inclusief het vulmateriaal. (basalt grijs). De top- en onderplaat zijn van een speciaal acoustisch ‘dood’ materiaal, waardoor deze stand geen kleuring geeft aan de weergave. Afmeting: hoogte 61 cm. Bovenplaat 16,5 x 18,0 cm. Ook leverbaar in hout en andere kleuren.

Prijs € 399,–

 

fishtank met speaker

Speakerstand fishtank, speakerstands op maat

Deze speakerstands laten we voor u op maat maken; geef de breedte, diepte en hoogte door en wij leveren binnen enkele weken deze stands. Prijzen afhankelijk van formaat. Aan de bovenkant zitten openingen om de stands te vullen met vulzand. Op spikes

Prijs vanaf € 450,– per set, afhankelijk van afmeting.

 

TrennerFriedl Ra op stands

Solid Steel SST

Een zeer stevige ‘driepoot’ speaker stand van Solid Steel. Een van onze favorieten; zowel esthetisch bijzonder en uitzonderlijk stevig met een geweldig driedimensionaal resultaat.

Prijs € 549,–