GAMUT LOBSTER CHAIR

het is nooit te laat voor een klassieker

De unieke High-End luisterstoel gemaakt om reflecties van de omgeving te minimaliseren. In plaats van akoestische geluidsoplossingen op de muur, achter en naast de luisterpositie. De GamuT Lobster Chair dempt deze effectief.

De stoel ziet er niet alleen waanzinnig uit, het positieve effect op het geluid is direct waarneembaar. De soundstage presentatie wordt nauwkeuriger en natuurlijk, de luidsprekers verdwijnen vrijwel en de muziek komt tot leven in uw woonkamer. Het zogenaamde ‘versmeren’ door de akoestiek wordt geminimaliseerd en u zit hierdoor letterlijk meer ‘in’ de muziek.

Een bijkomend voordeel zou kunnen zijn bij thuiskomst, waarbij u wat uit te leggen heeft aan uw teerbeminde: ‘Schat, schrik niet; ik vond het nodig om te investeren in een nieuwe versterker, dus onze bankrekening zal een wat lager saldo laten zien. Edoch, liefste, tegelijkertijd heb ik een prachtige stoel voor je (!?) gekocht, zodat we allebei blij zijn…’. ‘Hou je nog van me?’

GamuT-Lobster-Chair

 The GamuT Lobster Chair: een Deense klassieker

De GamuT Lobster Chair, is gebaseerd op een Deense Design klassieker en is ontworpen door de Deense architect Lund & Paarmann. In nauwe samenwerking met de fabrikant, heeft GamuT zowel de vorm licht aangepast, alsook het dempingsmateriaal veranderd aan het oppervlak van het hoofdgedeelte, met speciaal akoestisch dempingsmateriaal. Dit resulteert in een zeer effectieve behandeling van geluid, met behoud van het adembenemend mooie design en comfort van de Lobster stoel.

Wat opvalt bij het betreden van deze iconische luxe zetel, is dat u ‘gedwongen’ wordt om zich over te geven aan de stoel. Wat er daarna gebeurt, is dat u zich hierdoor ook ‘gedwongen’ voelt om toe te geven aan een totale ontspannenheid. Door deze totale ontspanning gaat u zich als vanzelf overgeven aan de muziek. Het audiofiele luisteren verdwijnt en deze stoel verheft het luisteren en genieten tot een levenskunst!
                       GamuT-Lobster-luister-stoel-02GamuT-Lobster-luister-stoel-01
De speciale akoestische stof, die verwerkt zit in de hoofdsteun, is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart.

Prijs € 5.990,–

GamuT-Lobster-Footrest GamuT Lobster Footrest

Niet noodzakelijk, maar wel te adviseren, is de toevoeging van de Lobster Footrest. Deze voetenbank is speciaal ontworpen om samen te gebruiken met de Lobster Chair. De vorm volgt de functie. Het zitten wordt nòg vanzelfsprekender en de ontspanning neemt dan verder toe. De Lobster Chair kan draaien, de voetstoel niet. Met een iets gekantelde vorm ontstaat de ideale houding om in de Lobster Chair lekker onderuit te kunnen zitten en optimaal te genieten van uw muziek.

Prijs € 2.990,–