AUDIO VERZEKERING

Verzekert u zich bij Be-Insured

Bent u zich er wel van bewust dat u door de jaren heen, vele munten aan waarde in uw installatie hebt gestopt? Stap voor stap heeft u in de loop van de jaren toegewerkt naar een installatie, waar u elke dag weer van kunt genieten. Een heerlijke hobby. Maar ook een hobby waar calamiteiten behoorlijk roet in het eten kunnen gooien. Want waar u hoogstwaarschijnlijk nooit aan gedacht heeft, is dat uw installatie niet optimaal verzekerd is.
Een doorsnee inboedelverzekering dekt maximaal € 12.000 aan computers, beeld en geluidsapparatuur, accessoires en beeld of geluidsdragers. Samen dus. Zomaar de helft kan al worden ingenomen door computers en beeldapparatuur die men in huis heeft.  Rest er € 6.000 op basis van nieuwwaarde voor de audio. En dat is soms al te weinig voor alleen al de collectie elpees..

We werden hierop geattendeerd door de heer M. van der Laan van Be-Insured uit Apeldoorn. Zij ontwikkelden in samenwerking met een aantal grote verzekeringsmaatschappijen een verzekering die toegespitst is op high-end audio systemen. Informeren bij hen kan nooit kwaad.

Klik op het logo en laat u zich vrijblijvend informeren.