Hifi-punt-nl Visit

Hifi-punt-nl Visit
21 februari 2024 Mark van Braam
In Geen categorie

Chers amis, op deesz doordeweekse woensdag in februari bleek het de ’21 ste’ te zijn. Altijd een hoogtepunt van de maand, de ’21ste’, maar dat is een terzijde. De verwachting was hooggespannen, want we kregen  hoog bezoek. Het is namelijk zo dat Audio recensent René van Es uit het verre westen kwam aangereden om ons te vereren met een bezoek.

U begrijpt natuurlijk net zo goed als ik dat dit geen toeval was; René was ingehuurd door het online platform ‘hifi punt nl’ om een stuk te gaan schrijven over AUDIO21. Onze visie, werkwijze, merken en met name de onlangs gepresenteerde luidsprekers van het Italiaanse AUDEL kwamen aan het muzikale woord. Veelvuldig aangestuurd door één van de buizenversterkers van het zo overbekende franse Jadis hebben we een ochtend en middag zitten genieten, zitten praten, lachen èn filosoferen. Ergens in maart of april kunt u zijn bevindingen gaan lezen. En vreest niet; ik breng u op de hoogte. Jawel!

Dank je wel René voor je indrukwekkende en leuke bezoek!

 

COPYRIGHT © 2024 AUDIO21, HEERDE, DOOR MARK VAN BRAAM
En wellicht denkt u nog eens na over de uitspraak van de Engelse romanschrijver Aldous Huxley. Òf was het toch zo dat Nietsche eerder was met die woorden naar zijn kameraad Wagner… hoe dan ook:
“NA DE STILTE KOMT MUZIEK HET DICHTST BIJ HET ZEGGEN VAN HET ONZEGBARE”.