Het vervolg van Feuilleton ‘AUDIO21 mkII’

Het vervolg van Feuilleton ‘AUDIO21 mkII’
10 maart 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Mijn enthousiasme drijft me soms met gezwinde spoed vooruit. Immers gaat de opening van AUDIO21 op de nieuwe locatie pas over twee weken plaatsvinden! Maar voor ondergetekende een serieuze en uitdagende stap. En we willen natuurlijk voorkomen dat u gaat dwalen door de Veluwse bossen. Dus u kunt maar beter, het best en op tijd geïnformeerd zijn.
Zoals gezegd, we verhuizen naar het kleine centrum van het Veluwse plaatsje Heerde, op zes minuten afstand van het huidige Veluwse ‘audiohart’: Wapenveld. Het nieuwe adres van AUDIO21 wordt Dorpsstraat 44 in Heerde.
Heerde is een knus plaatsje met zo’n 12.000 inwoners. In de zomer gezellig met terrassen. En Heerde op de Veluwe geeft me altijd dat prettige vakantiegevoel van weleer. Overigens; tot 1972 was er zelfs een trein! En naar een verkeerslicht moet je zoeken, maar er is er één; dus in Heerde is er is altijd wat te doen.
Kostelijk vorstelijk kosteloos parkeren voor de deur en AUDIO21 wordt makkelijker vindbaar en bereikbaar. De foto hierboven laat de huidige stand van zaken zien; u begrijpt dat we er ‘enige’ AUDIO21 identiteit aan gaan meegeven. Dat heeft wat tijd nodig en het is als bij een goede audioset; dat is ons wel toevertrouwd. Maar dat is een terzijde.

De afgelopen weken zijn er logische vragen geweest of er veel gaat veranderen. Het antwoord is steevast “ja en nee”. Natuurlijk is de grootste verandering het pand en de locatie. Maar wanneer u hier voor het eerst gaat binnenlopen, zult u in 1 milliseconde begrijpen waarom deze keus gemaakt is 🙂 Wat niet gaat veranderen is onze visie over geluid; wat niet gaat veranderen is onze authenticiteit; wat niet gaat veranderen is de bijzondere en gezellige atmosfeer. Wat in de basis ook niet verandert is het merkenpakket, maar een kleine uitbreiding zal u niet verbazen, toch? Jaja, het is me wat.

Om u alvast wat idee te geven hoever we op dit moment zijn, nog zonder één audio item, hierbij vast enkele snapshots.

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam