Gryphon Essence versterkers zéér binnenkort bij AUDIO21

Gryphon Essence versterkers zéér binnenkort bij AUDIO21
18 september 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, nog even geduld, maar vanaf de eerste week van oktober komen ze dan eindelijk! De nieuwe Gryphon Essence versterkers!
De Gryphon Essence voorversterker en Essence stereo eindversterker gaat deel uitmaken van onze Gryphon collectie. Muzikale autoriteit en moeiteloos gemak, in de herkenbare Gryphon kwaliteits behuizingen

Hoewel u vrij bent om binnen te wandelen, verkiezen we ervoor om voor U op afspraak een demo te doen. Nog even geduld, het komt. Het komt!

Dan nog even wat anders, nu we het er toch niet over hebben. Waardoor het geen terzijde is; het is namelijk zo dat verdere verspreiding van het coronavirus in studentensteden lijkt niet erg waarschijnlijk is. Uit een peiling van EenVandaag blijkt dat 71 procent van de Nederlandse studenten tevreden is met een reproductiegetal van 5,5. Veel hoger hoeft het getal voor veruit de meeste studenten niet te zijn.

“Nee, een 5,5 lijkt me wel voldoende”, licht student Joris van Dongen uit Delft toe. “Je kunt heel erg je best gaan doen voor een hoger reproductiegetal, maar wat heb je daar uiteindelijk aan? Lijkt me een beetje verspilde moeite eerlijk gezegd.”

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen die de regel bevestigen: de strebers van het corps gaan voor een 8 of zelfs een 9. En dat waarde lezers; zijn degene die straks gaan voor een Gryphon Essence!

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam