Gold Noted PST10 platenspelervoeding

Gold Noted PST10 platenspelervoeding
15 december 2020 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, mag ik stellen dat alles in het leven te upgraden is? Of het noodzakelijk is; dat is aan U te bepalen. Hoe dan ook, in de wereld van de high-end audio is altijd alles te upgraden. En dus ook de draaitafels van Gold Note
De normaal geleverde voeding (welke overigens per model verschilt wat stroomwaarde betreft), kan vervangen worden door de Gold Note PST-10. Deze upgrade voeding zorgt voor een nóg grootser, stabieler, dynamischer geluid met een toename van de muzikale energie. De PST-10 is een een gelijk chassis gebouwd als de PSU-10 upgrade voeding van de phonoversterker. Een ‘Dual Coke’ ontwerp, gevoed door een dubbele spoel die elke elektrische onregelmatigheid en vervuiling vanuit ons aangeleverde stroomnet, weet te elimineren. Van de 4 trafo’s, worden er 3 strikt gebruikt voor de voeding en de vierde wordt alleen voor het inductieve filter ingezet. Het belangrijkste is natuurlijk dat het gelijk hoorbaar is dat de drive in de muziek toeneemt, de dynamische sprongen, meer rust en een hogere resolutie.

De prijs € 950,– en is bij ons via een e-mail te bestellen; wij kunnen ze uit voorraad leveren. Het is me wat, overigens; in het zwart.

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam. En denk na over de uitspraak van de Engelse romanschrijver Aldous Huxley. Of was het toch zo dat Nietzsche eerder was  met die woorden naar z’n kameraad Wagner… Hoe dan ook:
“Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare”.