Gold Note Valore platenspeler verzilverd

Gold Note Valore platenspeler verzilverd
18 november 2019 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, in de loop van de jaren ben ik steeds méér gaan houden van het Italiaanse Gold Note. De blijvende groei in de kwaliteitsslag; de spirit en drive die ik telkens waarneem. De groei van het bedrijf naar een beter en groter geoutilleerd bedrijfspand.
Bovenaan staat dan uiteindelijk altijd de geluidskwaliteit in verhouding tot de prijs. Dat klinkt zo nuchter als een Hollander met wandelschoenen aan z’n voeten; ik weet het. Maar zo nu en dan poppen de woorden in me op. Afgelopen week namelijk nam ik een doos in ontvangst van de uitbreiding van ons omvangrijke Gold Note pakket: de betaalbare Gold Note ‘Valore 425 plus’. We hebben altijd één of twee modellen op de plank staan, maar deze nieuwe versie veroorzaakte een glimlach. Deze ‘Valore 425 plus’ is voorzien van een laagje bladzilver. Jawel, bladzilver, u leest het goed. Te cool voor woorden. En uiteraard voorzien van de prachtige toonarm, de Gold Note ‘B5.1’, welke onwaarschijnlijk goed is. 

Het wonderlijke is, wanneer u de prijslijst bestudeert van de Gold Note Platenspelers, u ziet dat uw spaarpot eigenlijk maar een kleine draai extra behoeft; de zwarte versie ontvangt u bij het achterlaten van € 1.390,– en de acryl- walnoot of deze bladzilver veroorzaakt hoogstwaarschijnlijk geen ‘ruis’ in uw huidhoudportemonee. € 1.590,– is absoluut beminnelijk te benoemen. Al schrijf ik het zelf.

Copyright © 2019 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam
Niets uit deze onderstaande informatie mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, website of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopieën, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AUDIO21.