Gold Note nieuws: PSU10

Gold Note nieuws: PSU10
25 mei 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer,

De Gold Note PH10 phonoversterker is intussen een zeer gewaardeerd doorgeefluik van de minuscule stroompjes, komend vanuit het element van de platenspeler.
Zoals u zich vast realiseert; elk audiocomponent vaart wel bij een voeding. En hoe beter deze voeding; hoe beter het geluid. Welk een heerlijke gedachte, dat hifi soms zo eenvoudig lijkt te zijn.

Wat ik erg plezierig vind, is dat de PH10 voortaan te upgraden is met een externe voeding, namelijk de Gold Note PSU10. Gebouwd in een kast van dezelfde afmeting en het enige wat u hoeft te doen is de bijgeleverde kabel in te pluggen. (Het is trouwens een mogelijkheid die ook bij de Trichord Dino mk3 toepasbaar is).


Onmiddellijk hoorbaar is de toename van de dynamiek en kracht. De klank wordt schoner en de ruimtelijkheid neemt een factor toe. De energie van de muziek is duidelijker waarneembaar en de algehele illusie dat de muzikanten in uw luisterruimte aanwezig zijn, is nòg overtuigender. De upgrade PSU10 gaat € 900,— kosten en spoedig alhier te ervaren.

Voor een overzicht van onze phonoversterkers, KLIK HIER

 

 

 

Copyright © 2018 AUDIO21, Wapenveld