Gold Note Pianosa in de tiende hemel

Gold Note Pianosa in de tiende hemel
2 maart 2018 Mark van Braam
In Geen categorie

Bovenstaand is Donald. Een man met humor, gezien de foto met fake-bril die hij me gisteren stuurde. Gezamenlijk met enkele foto’s van z’n nieuwste upgrade, de Gold Note Pianosa platenspeler, welke ik afgelopen woensdag bij hem thuis heb geïnstalleerd.
Hij woont hoog en droog op zo’n 30 meter boven het maaiveld, aan de rand van de hoofdstad der Nederlanden; alwaar hij een allemachtig prachtig uitzicht heeft. Weer eens iets anders dan die wuivende bomen die wij om ons heen hebben staan.
Z’n oude draaitafel werd vervangen door een gloednieuwe Gold Note Pianosa en in deze platenspeler hebben we een MC element uit dezelfde stal gebouwd; de Gold Note Donatello Gold. De Pianosa voorziet enthousiast samenwerkend met de Trichord Dino phonoversterker en de geïntegreerde buizenversterker Synthesis Roma versterker, de luidsprekers van Diapason van het broodnodige analoge signaal. Zowaarlijk een prachtige uitgewogen set, daar boven in de lucht. Het totaal brengt het Donald in de tiende hemel, op de tiende etage. Jawel!