Gold Note leveringen

Gold Note leveringen
9 september 2020 Mark van Braam
Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, sommigen onder u denken nog steeds dat elke Fransman met een baret op loop. En dat elke Belg de hele dag lacht. En dat Nederlanders doorgaans op klompen lopen. En… dat Gold Note Italianen niet te vertrouwen zijn.
Edoch wat dat laatste aangaat; bij het Italiaanse Gold Note, geldt het credo: Een man een man, een woord een woord. Vrij vertaald: Een Gold Note man een Gold Note man, een Gold Note woord een Gold Note woord. Hmmm, dat bekt niet. Maar het klinkt wel!
Wat was gaande; in de maande juni, juli en augustus gingen ook de bestellingen gewoon door, waaronder die van Gold Note. En ondanks de sluiting in de maand augustus, gebeurde toch vanochtend wat beloofd was: een grote pallet met alle gedane bestellingen. Zomaar. In één keer. Begin september aankomst! Ok, nog één artikel wordt nagezonden, de voeding voor de DS10.

Dus vandaag een aantal mails gestuurd, voor de CD1000 mk2, de Mediterraneo, de Pianosa, de PH10, de PSU10, ook een zilveren versie van de PH10, een op speciaal verzoek geproduceerde scharlaken rode PH10, een IS1000 en voor onze collectie uitbreiding, dan eindelijk de DS10 plus. Met name die laatste Gold Note DS10 plus krijgt eerdaags een separate vermelding; een wonderschone streamer/dac/voorversterker/hoofdtelefoonversterker. Dus: wordt vervolgd. Eerst maar eens een aantal mensen blij maken!

Copyright © 2020 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam