Gold Note IS1000 en Marten Oscar Duo

Gold Note IS1000 en Marten Oscar Duo
13 december 2021 Mark van Braam
In Geen categorie

Waarde lezer, hoewel het voorjaar en de zomer mij meer bekoring brengen, zijn er in het najaar toch echt bijzondere dagen waar te nemen. Jawel. Enkele dagen geleden toog ik richting Deventer, om een prachtige set ‘Oscar Duo’ luidsprekers van het Zweedse Marten en een ‘IS1000’ van het Italiaanse Gold Note te installeren in hun huis in Deventer.
En hoewel de snelweg een hogere snelheid garandeert; behoudens de minuten dat er file’s zijn, koos ik de kronkelige dijkweg. En ziedaar een pracht van de ochtendnevel, welke in de verte molen De Vlijt in het gehucht Marle deed ontwaren. Indien u deze toeristische route nog eens wilt rijden; vervolg dan via de IJsseldijk, Bandijk en u geraakt als vanzelf in Deventer. Dat is logisch. Een fraaie stad en aan te raden om te bezoeken. In het geval dat u in een staat van jolijt mocht geraken; nuttig in dat geval in café ‘De Heks’: bitterballen met donker bier en laat het u smaken. Voorlopig dan wel voor 17.00 uur, dat is even géén terzijde.

Terug naar de Gold Note en Marten; meneer heeft intussen een pracht van een meubel gevonden en in hun zeer smaakvolle moderne woning klinkt deze set als een klok. De talrijke appjes van BJ laten z’n enthousiasme zien en dat geeft mij dan weer een warm gevoel. U ziet toch ook in; zulks heet een win-win situatie.

Copyright © 2021 AUDIO21, Heerde, door Mark van Braam